Formulari d'inscripció al Mercat de Segona Mà ( ESTE ES PARA APROVECHARLO PARA EL PROXIMO)
1.- Amb el lliurament d'aquest formulari d'inscripció al Mercat Segona Mà de La Girada que es celebrarà el proper diumenge, (FECHA) de 10 a 14 hores, s'accepten les bases de normativa i funcionament del mercat de segona mà.

2.- Les inscripcions al mercat de segona mà seran confirmades durant el proper 14 de febrer, a traves del correu electrònic adjuntat al formulari.

Email *
Accepto la normativa del mercat de segona mà de la Girada *
Captionless Image
Required
DNI *
Nom i cognoms *
Població de residència *
Adreça *
Telèfon *
Correu electrònic *
Barri i Municipi de residència *
TRACTAMENT DADES DE CARÀCTER PERSONAL
En compliment de la llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals aquí facilitades seran recollides i incorporades en uns fitxers de l'Associació de Veïns i Veïnes del Barri de la Girada de Vilafranca del Penedès, amb la finalitat de mantenir les relacions pròpies de les activitats de l'Associació amb els seus socis i sòcies o amics i amigues, sense que puguin ser cedides a tercers. L'òrgan responsable d'aquests fitxers és la Junta Directiva de l'Associació. Es poden exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d'acord amb el que estableix la LOPD, mitjançant la corresponent sol·licitud, acompanyada de las Fotocopia del DNI, davant l'Associació de Veïns i Veïnes de la Girada, Rambla de la Girada, 15 de Vilafranca del Penedès. Ompliu totes les dades, marqueu les caselles d'autorització, im lliureu el full a l'Associació de Veïns i Veïnes de la Girada, personalment o per correu electrònic a aveinsdelagirada@gmail.com
AUTORITZACIÓ TRACTAMENT DADES DE CARÀCTER PERSONAL *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy