Pla d'obertura mes de juny
En previsió que el dia 1 de juny de 2020 entrem en fase 2 de desescalada i seguint les instruccions del Departament d'Educació, us hem enviat un Pla d'obertura del centre el mes de juny.

L'alumnat que pot assistir al centre, serà convocat per correu electrònic del centre a través de les tutories o coordinacions de nivell. L'assistència els dies i hores convocats serà voluntària. En el cas d'assistir, caldrà confirmar-ho a la persona que us ha convocat (tutoria o coordinació de nivell).

Per casos excepcionals es podrà demanar cita prèvia a través del tutor o tutora si un alumne o alumna, o la seva família vol assistir al centre per rebre una atenció individualitzada.

Per poder organitzar-nos, preveure els espais, les mesures de seguretat, el personal necessari, ..., cal que cada família respongueu aquest formulari.

Imprescindible per tenir permís per accedir al centre. Tot l'alumnat que assisteixi a l'institut ha de complir els següents requisits:

▪ El primer dia convocats al centre han de portar signat el model de declaració responsable
▪ Han de contemplar les mesures sanitàries obligatòries següents:
- mascareta posada en tot moment
- roba neta
- mans desinfectades
- havent-se pres la temperatura
- l'ús dels lavabos només es contempla per casos excepcionals

Si us plau, responeu com a molt tard el 30 de maig.
Email address *
Cognoms alumnat *
Nom alumnat *
Nom i cognom del familiar *
A quin curs pertanys? *
A quin grup? *
El vostre fill/la vostra filla compleix tots els requisits sanitaris que s'especifiquen en el document de declaració responsable? *
Autoritzeu el vostre fill/la vostra filla a participar en les activitats educatives, les atencions tutorials individualitzades o en petit grup? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of INS ROCAGROSSA. Report Abuse