Prijavnica za taborniško leto 2018/2019, Rod Jezerski zmaj Velenje
Ali se otrok k tabornikom vpisuje prvič? *
Podatki otroka
Otrokovi podatki naj bodo točni, bodite pozorni predvsem na zapis datuma rojstva. Dostop do teh podatkov bo imelo vodstvo rodu, načelnik čete ter vodnik, posredovani pa bodo tudi naprej na Zvezo tabornikov Slovenije, katere člani smo vsi taborniki v Sloveniji. Podatki ne bodo posredovani naprej v komercialne namene.
Ime *
Your answer
Priimek *
Your answer
Rojstni datum *
MM
/
DD
/
YYYY
Naslov stalnega prebivališča *
Ulica in hišna številka
Your answer
Poštna številka in kraj *
Your answer
ČETA (osnovna šola) *
Razred *
Podatki staršev ali skrbnikov za obveščanje
Podatke staršev potrebujemo zato, da vas lahko obveščamo o zadevah, ki se bodo dogajale. Na mail boste prejemali obvestila glede članarine, taborjenj, zimovanj, morebitne spremembe pri tedenskih srečanjih ter obvestila o taborniških akcijah, ki se jih lahko vaš otrok udeleži.
Ime in priimek starša *
Your answer
Elektronski naslov za obvestila *
Če želite prejemati obvestila na več naslovov, jih ločite z vejico
Your answer
Telefonska številka starša *
Your answer
Potrditve
Dovoljujem, da se fotografije, na katerih se pojavi moj otrok, objavijo na spletnih mestih RJZ ter za potrebe promocije taborjenj in taborništva. *
Potrditev *
Required
Članarina *
S plačilom članarine vaš otrok postane član Društva tabornikov rod Jezerski zmaj Velenje in s tem sprejema pravila delovanja zapisana v statutu objavljenim na spletni strani www.rjz.si. Članarina je edini stalni vir prihodka društva in znaša 30 € na osebo za celo leto. S tem se pokrijejo stroški delovanja društva, članstvo v Zvezi tabornikov Slovenije, poleg tega pa vsak mesec na dom dobivate tudi revijo Tabor. Plačilo se izvede po prejeti e-pošti z navodili za plačilo.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service