Participació i discapacitat. Quan les persones lideren els seus propis projectes
Jornada per conèixer experiències on professionals i persones amb discapacitat treballen conjuntament per dissenyar i implementar projectes. Parlarem d’autonomia, responsabilitat i drets en primera persona.

Amb la participació de Federació Veus, ActivaMent Catalunya, Associació Família i Salut Mental Girona, grup d'autogestors de la Fundació Aspronis, Trèvol de la Fundació Ramon Noguera, "Ens patina l'embrague" de la Fundació Drissa, Institut d'Assistència Sanitària (programa Prospect) i la Comissió Mixta de Salut Mental de les Comarques Gironines.


6 de febrer de 2019, 9h - 13h
Support. Fundació Tutelar Girona
C. Pierre Vilar, 5. Baixos
17002 Girona

Nom i cognoms *
Your answer
DNI *
Your answer
Feu-nos saber si requeriu d’alguna mesura d’accessibilitat a l’espai on té lloc la conferència o bé alguna mesura especial per seguir els seus continguts
Your answer
Perfil professional *
Your answer
Entitat / Institució *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Observacions
Your answer
Informació protecció de dades *
“Informació relativa a la protecció de les dades personals de les persones inscrites a les activitats organitzades per la Fundació Campus Arnau d'Escala. En compliment de l’art. 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades personals que proporcioneu s’incorporaran al fitxer de la Fundació Campus Arnau d’Escalal. La finalitat del fitxer és gestionar l'assistència a les activitats. La Fundació Campus Arnau d’Escala és la responsable del fitxer, i les dades recollides s’emmagatzemaran amb les mesures de seguretat i confidencialitat establertes legalment. Teniu dret a accedir a les dades facilitades, rectificar-les, cancel·lar-les i a oposar-vos al seu tractament, en les condicions previstes per la legislació vigent. Per exercir aquests drets, heu d’adreçar un escrit a la Fundació per correu postal (Parc Científic i Tecnològic de la UdG, carrer Pic de Peguera, 15, 17003 de Girona) o correu electrònic (info@campusarnau.org signat electrònicament amb DNI electrònic o certificat digital expedit pel CATCert)"
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service