OAMENII DREPTĂȚII. Dialogul dintre profesiile juridice | Conferință publică - joi, 16 mai, Summit Events Chișinău
Cum interacționează juriștii din diferite profesii, în Republica Moldova și România? Care sunt situațiile care ridică probleme? Cum le putem preveni și îndrepta împreună? Cum ne raportăm la etica dintre profesiile juridice?

Conferința „Oamenii Dreptății. Dialogul dintre profesiile juridice” aduce împreună profesioniști în drept din Republica Moldova și România pentru a discuta cu publicul de specialitate despre relația cetățean – justiție – societate, din perspectiva interacțiunii profesioniștii în drept, dar și pentru a reflecta împreună asupra eticii dintre profesiile juridice și a valorilor care ne ghidează cariera.

Vor fi proiectate părți relevante din filmul documentar Oamenii Dreptății, în care 13 juriști discută deschis despre problemele cu care se confruntă, despre adevăr, empatie, subiectivism sau presiuni în justiție.

Evenimentul este adresat profesioniștilor în drept din Republica Moldova și își propune să deschidă discuția despre nevoia de cooperare din interiorul sistemului de justiție și etica profesională ce stă la baza acesteia.

Vor discuta cu publicul prezent Arina Corsei Vultureanu, procuror, Tudor Ciobanu, judecător, Veronica Sîrbu, judecător, Iulia Georgescu, notar public (protagoniști ai filmului „Oamenii Dreptății“), Diana Negrea, avocat, Cristina Pandrea, ofițer de poliție, membri în comunitatea Leaders for Justice România și Tudor Leșanu, avocat, Eugeniu Ciubotaru, judecător, Petre Iarmaliuc, candidat la funcția de procuror, Constantin Chilian, asistent judiciar, Andrei Iosip, avocat și Elena Podoleanu, avocat, membri în comunitatea LEAD Moldova.

Evenimentul este organizat de Asociația INK cu sprijinul @Black Sea Trust for Regional Cooperation și aduce membri din comunitățile @Leaders for Justice România și LEAD Moldova în dialog cu reprezentanți din sistemul de justiție din Republica Moldova.

Programul LEAD Moldova este implementat de Asociația INK împreună cu Centrul Român de Politici Europene - R.Moldova, cu sprijinul Ambasadei Regatului Țărilor de Jos în Româniai și Republica Moldova.

Pentru a vă rezerva locul în sală, completați formularul de înscriere de mai jos.

Prenume, Nume *
Your answer
Adresă de e-mail *
Your answer
Profesie *
Your answer
Instituție / Organizație / Companie *
Your answer
Vă mulțumim și vă așteptăm la conferință!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service