Inscripció a les activitats del Museu de l'Hospitalet
Les inscripcions són nominals i individuals.  En les activitats familiars els adults, acompanyants de menors,  no s’han d’inscriure, únicament el nen o la nena i s’ha d’indicar el grup d’edat. Les inscripcions es tancaran dos dies abans de la realització de l’activitat. Un cop complimentat el formulari rebreu un correu automàtic de confirmació.

Per aclariments, dubtes o anul·lacions contacteu amb nosaltres trucant al 93 403 61 10 o escrivint a cultura.museu@l-h.cat

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nom *
Cognoms *
Gènere
Clear selection
Telèfon de contacte *
CODI POSTAL *
ACTIVITATS *
Nom i cognoms de l'acompanyant del menor
En activitats familiars indiqueu grup d'edat del nen o nena
Informació sobre protecció de dades
- Categories de dades objecte de tractament: Nom i cognoms, telèfon, adreça de correu electrònic, activitats en les quals sol•licita la inscripció.
- Finalitat del tractament: Inscripció per participar a les activitats escollides al formulari.
- Destinataris: No estan previstes cessions de dades.
- Conservació de les dades: Les seves dades personals per a la realització d’aquest tractament es conservaran fins que vostè s'oposi a aquest tipus de tractament o fins a la finalització de l’activitat. Vostè pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició al tractament de la informació sobre les seves dades personals, davant l’Oficina d’Atenció Ciutadana, carrer de Girona, 10. Planta baixa. Telèfons gratuïts 010 i 900 100 277 (fora de L’Hospitalet de Llobregat i mòbils).
- Responsable del tractament: Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat. Adreça postal: Carrer Josep Prats, 2 08901 L’Hospitalet de Llobregat  T.: 93 402 94 00
- Base jurídica del tractament: Reglament General de Protecció de Dades 2016/679.
Article 6.1.c. El tractament és necessari per al compliment d’una obligació legal aplicable al responsable del tractament.
Article 6.1.e. El tractament és necessari per al compliment d’una missió realitzada en interès públic o en exercici de poders públics conferits al responsable del tractament.
- Procedència de les dades personals: Directament de les persones interessades o dels seus representants.
Heu llegit la informació sobre protecció de dades? *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy