LA MALETA D'ÀGORA (II Edició): Vols viatjar sense sortir de Barcelona? Continuem...
Professora: Dra. Victòria Medina Fernando
Preu: 75€ (10 sessions/15h). Dies: 20, 27 de gener; 3, 10, 17, 24 de febrer; 3, 10, 17, 24 de març de 2023 / divendres de 10:00 a 11:30h.

Transferència a ES08 2100 0832 6101 0130 0668 (indicant Àgora i "Maleta")

Modalitat: presencial. Grup reduït. Es lliura documentació. Cursos per a adults. Places limitades.

Aquest curs s’inclou dins el projecte ‘Àgora’. La inscripció al curs dona dret a usar l’Aula d’Acollida Social i Digital (de dilluns a divendres de 10 a 13h i de 15 a 18h) mentre duri l’activitat.

Més informació: agora@reinadelapau.com

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *

Vols viatjar sense sortir de Barcelona? Vols recórrer i visitar paratges idíl·lics, llocs naturals únics, monuments històrics o fins i tot, endinsar-te en jaciments arqueològics i antigues civilitzacions? Agafa la maleta d’Àgora i acompanyan’ns a fer un viatge arreu del món. Setmana rere setmana, parlarem d’un lloc i donarem a conèixer el seu valor patrimonial i cultural. En aquesta segona edició de La maleta d’Àgora ens desplaçarem cap a Angkor i les selves de Cambodtja, i a lllocs d’extraordinari interès arqueològic, tals com les esglésies excavades a la roca de Lalibela (Etiòpia), la terra de l’encens a Oman, Troia (Turquia), el Parc Arqueològic i ruines de Quiriguà (Guatemala) i la ciutat de pedra de Zanzíbar (Tanzània), entre altres.

Nom *
Cognoms *
Correu electrònic *
DNI *
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Adreça *
Codi postal *
Localitat *
Telèfon de contacte *
Autoritzo a Àgora a fer ús de les dades facilitades amb les finalitats indicades: Activitats de formació i esdeveniments relacionats amb les formacions *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy