Prijavnica na usposabljanje Oratorijski voditelj I 2021/22
Prijavnica na osnovno usposabljanje za oratorijske voditelje, namenjeno še posebej tistim, ki vstopajo v vlogo oratorijskega voditelja. Usposabljanje toplo priporočamo, saj prinaša nekatera temeljna znanja, je pa tudi pogoj za pridobitev certifikata Oratorijski voditelj.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Prijavljam se na naslednji termin usposabljanja: *
Termin je bil prestavljen iz 22. - 24. aprila.
Ime *
Priimek *
Oratorij/župnija *
Tvoja ulica in ulična številka: *
Poštna številka: *
Pošta: *
Telefonska številka: *
Kontakt (e-mail) *
Letnica rojstva*: *
* Usposabljanje je namenjeno (bodočim) oratorijskih voditeljem, starejšim od 17 let. V primerih, ko v župniji ni dovolj starega animatorja, ki bi lahko prevzel vodenje oratorija, se lahko usposabljanja udeležijo tudi 17-letniki/ce in 16-letniki/ce. Prijav mlajših od 16 let pa ne sprejemamo.
V skladu z evropsko direktivo o varovanju osebnih podatkov (GDPR) potrebujemo tvoje soglasje za obdelavo vaših osebnih podatkov. (Če okenca ne obkljukaš, pomeni, da z uporabo osebnih podatkov ne soglašaš.) *
Prosimo, da obkljukaš vsaj prva tri okenca. :)
Required
Bi nam rad še kaj sporočil/a:
Če imaš kakšno posebnost glede svoje časovne nerazpoložljivosti, diete ali česa drugega, nam jo lahko zapišeš v to okence. :)
Opombe:
Kot upravljalec osebnih podatkov Zavod Salesianum, OE Oratorij Slovenija zagotavljamo, da bomo osebne podatke hranili
in obdelovali izključno za informiranje o dogodkih, povezanih z oratorijem. Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili.
Osebne podatke hranimo do preklica. Obdelavo svojih osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete osebno na naslovu Oratorija Slovenija (Rakovniška 6, 1000 Ljubljana) ali preko e-pošte: pisarna@oratorij.net. V tem primeru bomo vaše osebne podatke izbrisali iz naših evidenc.

Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Oratorij. Report Abuse