VYY:n jäsenmaksupalautushakemus keväälle 2019
Tällä lomakkeella voit perustellusta syystä hakea VYY:n jäsenmaksun tai siihen sisältyvän YTHS-maksun palautusta.

Perusteltuja syitä ovat muun muassa ilmoittautuminen poissaolevaksi, opintojen päättyminen ennen ilmoittautumisajan päättymistä (=valmistut elokuussa tai tammikuussa) tai kahdesti maksaminen. Voit hakea YTHS:n terveydenhoitomaksun palautusta, jos opiskelet kahdessa yliopistossa ja olet maksanut sen myös osana toisen ylioppilaskunnan jäsenmaksua. Jatko-opiskelijoiden jäsenmaksuun ei sisälly YTHS:n osuutta.

HUOM. VYY ei ota vastaan enää paperisia lomakkeita jäsenmaksupalautuksiin.

Palautushakemusten viimeinen hakupäivä:
- syyslukukauden jäsenmaksupalautuksiin 30.9. Huom. et voi enää hakea palautusta syksylle 2018!
- kevätlukukauden jäsenmaksupalautuksiin 31.1.

Puutteellisia tai ilmoitettujen aikarajojen jälkeen toimitettuja anomuksia ei käsitellä. Palautukset maksetaan vasta hakuajan päätyttyä, kun maksut on ehditty käsitellä ja syöttää järjestelmään. Mikäli maksu ei ole tililläsi kuukauden päästä hakemusten viimeistä jättöpäivästä, ota yhteyttä pääsihteeriin.

Jäsenmaksupalautuksen ehtona on, että
1) opiskelija toimittaa kuitin maksusta/maksuista sähköisesti osoitteeseen paasihteeri@vyy.fi
2) opiskelijakortista otetaan lukuvuositarra pois ja opiskelija toimittaa opiskelijakorttinsa tarran poistoa varten ylioppilaskuntaan. Opiskelijan on osoitettava, että hänen kortissaan ei ole tarraa, tästä ei ole poikkeuksia. Opiskelijan oma ilmoitus siitä, ettei ole hakenut uutta tarraa ei riitä.

Voit joko postittaa kortin ylioppilaskuntaan tai tuoda kortin palvelutoimistolle. Mikäli haluat kortin takaisin, toimita myös palautuskuori. HUOM! Mikäli opiskelijakortissasi on maksuominaisuus ja haluat kortin takaisin itsellesi, et voi postittaa korttia, vaan sinun täytyy käydä henkilökohtaisesti palvelutoimistolla näyttämässä korttia.

Mikäli haet YTHS-maksun palautusta, tulee sinun tämän hakemuksen täyttämisen lisäksi toimitttaa kuitit molempien ylioppilaskuntien jäsenmaksujen maksamisesta osoitteeseen paasihteeri@vyy.fi. YTHS:n maksuosuuden palautusta voit hakea siitä ylioppilaskunnasta, johon olet maksanut jäsenmaksun viimeisenä. YTHS-maksun palautusta hakiessasi sinun on todistettava maksukuiteilla tai tiliotteella, missä järjestyksessä olet maksanut eri ylioppilaskuntien jäsenmaksut.

Palautukset ja vapautuksen jäsenmaksusta myöntää VYY:n pääsihteeri ja epäselvissä tapauksissa VYY:n hallitus. Pääsihteerin päätökseen voi hakea muutosta tekemällä oikaisuvaatimuksen VYY:n hallitukselle kirjallisesti 14 vuorokauden kuluessa päätöksen tiedoksi saamisesta. Hallituksen päätöksestä ei voi valittaa.

Lisätietoja:

Kaisa Paavola
pääsihteeri
Yliopistonranta 5
65200 Vaasa
+ 358 (0)44 324 8964
paasihteeri@vyy.fi

Lomake englanniksi/ This form is also in English: Membership fee refund application 2018-2019: https://docs.google.com/forms/d/1bpNQR1xY8LZT2NXl1Yg9HqtYJoCVK5uAudUws9Wyqnc/edit

Nimi *
Etunimi ja sukunimi
Your answer
Opiskelijanumero *
Your answer
Sähköpostiosoite. Huomaathan, että student.uva-sähköposti toimii vain 2 viikkoa valmistumisen jälkeen *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Tilinumero IBAN-muodossa. Tarkistathan, että syötät tilinumeron oikein *
Your answer
Haen takaisin maksamani (HUOM. mikäli olet perustutkinto-opiskelija ja haet takaisin jäsenmaksua, YTHS-maksu sisältyy siihen) *
Palautuksen peruste ja tarvittavat liitteet *
Muista täyttää tämä lomake ja toimittaa tarvittavat liitteet ennen hakuajan umpeutumista (30.9./31.1.) pääsihteerille osoitteeseen paasihteeri@vyy.fi tai postitse VYY, Yliopistonranta 5, 65200 Vaasa.
*
MM
/
DD
/
YYYY
Mahdolliset lisätiedot
Your answer
Kerättäviä tietoja ei luovuteta VYY:n ulkopuolelle ja ne tuhotaan 30 päivän kuluttua palautusten maksamisesta. VYY:n rekisteriseloste saatavilla osoitteessa: https://www.vyy.fi/yhteystiedot/palaute *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Vaasan yliopiston ylioppilaskunta. Report Abuse - Terms of Service