Bilder till Köpahund.se
En viktig del av Köpahund.se består av bilder på de omkring 300 hundraser som finns registrerade i SKK. Genom att dela med dig av dina bästa bilder ger du oss bättre möjligheter att visa just din hundras och varför den är så fantastisk.

På sidan om hundraser på Köpahund.se vill vi komplettera de traditionella uppställningsbilderna med andra bilder där hunden är hund. Det kan vara bilder när hunden leker, i vardagssituationer eller när den deltar i olika aktiviteter. Såväl huvudbilder som helkropp är av intresse.

Observera att dina bilder kan användas till andra ändamål inom SKKs verksamhet. Det kan röra sig om publicering på SKKs övriga webbplatser, i nyhetsbrev och sociala medier och i trycksaker som broschyrer och tidningar.

Tänk på att du får endast skicka in bilder som du själv har tagit och därmed har upphovsrätt till.

För att kunna dela bilder i Googles verktyg behöver du ha ett eget Google-konto. Kan du inte använda det här formuläret går det utmärkt att skicka ett mejl till oss på bilder@skk.se. Ange i så fall "Bildbidrag" i ämnesraden. Vi ber dig också att i mejlet kopiera och klistra in texten under rubriken Upphovsrättsavtal nedan så att vi kan vara säkra på att du har tagit del av innehållet. Glöm inte att skriva ditt fullständiga namn och gärna även telefonnummer i mejlet.

Ditt namn (för-och efternamn) *
Din e-postadress *
Vi kan behöva komma i kontakt med dig och behöver därför din e-postadress
Ditt telefonnummer
Hundras *
Skriv namn på hundrasen här
Här laddar du upp dina bilder
Du kan ladda upp max 5 bilder, vill du lämna fler bilder kan du fylla i ytterligare ett formulär. Ladda upp i originalstorlek och utan ytterligare komprimering.
Upphovsrättsavtal *
Du får endast skicka in bilder som du själv har tagit och därmed har upphovsrätt till. Finns det personer på bilden behöver vi få deras tillåtelse att använda bilden i marknadsföringssyfte. Genom att skicka in bilder via det här formuläret licensierar du Svenska Kennelklubben, SKK, att utan ekonomisk ersättning till upphovsmannen publicera bilderna på i digital och tryckt form utan tidsbegränsning. SKK äger även rätt att utan att tillfråga upphovsmannen beskära och utföra teknisk bildbehandling. Vi anger dig som fotograf när så är möjligt men i vissa fall kan bilden publiceras utan namngiven fotograf.
Required
BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER
När du trycker på knappen nedan, "Skicka", så innebär det att du skickar personuppgifter till Svenska Kennelklubben.

SKK lagrar personuppgifter för att kunna fullgöra relationen till dig. Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att SKK lagrar och behandlar dessa, dels med fullgörande av avtal och dels med SKKs berättigade intresse som rättslig grund.
Alla personuppgifter behandlas i enlighet med den vid varje tillfälle gällande lagstiftningen. Utförlig information gällande SKKs behandling av personuppgifter, finns på www.skk.se/pub

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Svenska Kennelklubben. - Terms of Service