Mamakör csoportok, konzultáció - jelentkezés és érdeklődés
Örülünk, hogy felkeltettük az érdeklődésedet! Szívesen mesélünk magunkról, válaszolunk minden kérdésedre. Hamarosan jelentkezünk! Adataidat bizalmasan kezeljük. A kitöltést követően automatikus levelet küldünk mindenféle fontos információval, ha nem kaptad meg, nézz be a spam mappádba is!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Vezetéknév *
Keresztnév *
Mi érdekel, mire jelentkeznél? *
Melyik helyszín lenne neked a legkényelmesebb? *
(Ha több helyszín is jó lehet, a csoportszervezés során tudod majd jelezni. Jelenleg Tesós csoport a 11., 13. és a 14. kerületekben, Várandós csak a 11. kerületben indul!)
Amennyiben csoportba jelentkezel: kisbabád (kb. várható) születési dátuma *
MM
/
DD
/
YYYY
Ha várandós csoportba jelentkezel: van már nagytesó?
Clear selection
email cím *
telefonszám (kérjük használd a +36.... formátumot!) *
Honnan hallottál a Mamakörről? Sokat segít nekünk, ha válaszolsz! :-)
Ha a válasz "Facebook" :-) - ha tudod add meg pontosan, hogy milyen oldalon, csoportban. köszönjük!
Szeretnél-e a jövőben értesítést kapni programjainkról? *
Adatkezelési nyilatkozat *
Tájékoztatunk, hogy jelen személyes adataidat (név, emailcím, telefonszám, baba várható életkora) digitális adatbázisban tároljuk egy felhő alapú szolgáltatás igénybevételével. Az adatokhoz a Mamakör csoportjait tartó szakemberek és a munkájukat segítő asszisztens fér hozzá. Az adatokat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem továbbítjuk. Az adat kezelésének célja a Mamakör szolgáltatásainak nyújtása. A szolgáltatás nyújtása körében cél: a) az érdeklődők azonosítása, a többi érdeklődőtől való megkülönböztetése, az érdeklődővel való kapcsolattartás; b) az érdeklődő által igénybe vehető részszolgáltatások azonosítása; c) a szolgáltatás testre szabásának elősegítése. Megadott adataidat legkésőbb 5 év után, illetve,amennyiben a mamakor@mamakor.hu email címen jelzed, azonnal töröljük. Részletes adatkezelési tájékoztatónkat eléred honlapunkon a kapcsolat menüpont alatt. Bármilyen ezzel kapcsolatos kérdésed megadott elérhetőségeinken felteheted. Az elfogadom válasz megjelölésével hozzájárulsz ahhoz, hogy megadott személyes adataidat a fentiek szerint kezeljük.
Required
Nyári üzemmód *
Nyáron egy kicsit lassabban működünk, de ősztől kipihenve és újult erővel indítjuk a csoportjainkat minden helyszínünkön. Augusztus végén, szeptember elején fogunk keresni benneteket, addig is jó nyarat sok pihenéssel, amennyire csak lehet! Ha úgy érzed, sürgős segítségre lenne szükséged, nem érzed magad jól magad a bőrödben épp anyaként vagy leendő anyaként (van ilyen!!!) akkor hívhatod az "Emma Vonal" érzékeny és jól képzett önkénteseit, vagy írhatsz is nekik. Fontos, hogy ne maradj egyedül a nehéz érzésekkel!
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy