Mamakör csoportok, konzultáció - jelentkezés és érdeklődés
Örülünk, hogy felkeltettük az érdeklődésedet! Szívesen mesélünk magunkról, válaszolunk minden kérdésedre. Hamarosan jelentkezünk! Adataidat bizalmasan kezeljük. A kitöltést követően automatikus levelet küldünk mindenféle fontos információval, ha nem kaptad meg, nézz be a spam mappádba is!
Vezetéknév *
Keresztnév *
Mi érdekel, mire jelentkeznél? *
Melyik helyszín lenne neked a legkényelmesebb? *
(Ha több helyszín is jó lehet, a csoportszervezés során tudod majd jelezni. Jelenleg Tesós csoport a 11., 13. és a 14. kerületekben, Várandós csak a 11. kerületben indul!)
Amennyiben csoportba jelentkezel: kisbabád (kb. várható) születési dátuma *
MM
/
DD
/
YYYY
Ha várandós csoportba jelentkezel: van már nagytesó?
Clear selection
email cím *
telefonszám (kérjük használd a +36.... formátumot!) *
Honnan hallottál a Mamakörről? Sokat segít nekünk, ha válaszolsz! :-)
Ha a válasz "Facebook" :-) - ha tudod add meg pontosan, hogy milyen oldalon, csoportban. köszönjük!
Szeretnél-e a jövőben értesítést kapni programjainkról? *
Adatkezelési nyilatkozat *
Tájékoztatunk, hogy jelen személyes adataidat (név, emailcím, telefonszám, baba várható életkora) digitális adatbázisban tároljuk egy felhő alapú szolgáltatás igénybevételével. Az adatokhoz a Mamakör csoportjait tartó szakemberek és a munkájukat segítő asszisztens fér hozzá. Az adatokat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem továbbítjuk. Az adat kezelésének célja a Mamakör szolgáltatásainak nyújtása. A szolgáltatás nyújtása körében cél: a) az érdeklődők azonosítása, a többi érdeklődőtől való megkülönböztetése, az érdeklődővel való kapcsolattartás; b) az érdeklődő által igénybe vehető részszolgáltatások azonosítása; c) a szolgáltatás testre szabásának elősegítése. Megadott adataidat legkésőbb 5 év után, illetve,amennyiben a mamakor@mamakor.hu email címen jelzed, azonnal töröljük. Részletes adatkezelési tájékoztatónkat eléred honlapunkon a kapcsolat menüpont alatt. Bármilyen ezzel kapcsolatos kérdésed megadott elérhetőségeinken felteheted. Az elfogadom válasz megjelölésével hozzájárulsz ahhoz, hogy megadott személyes adataidat a fentiek szerint kezeljük.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy