ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА ЧЛЕНСТВО В АЛИАНС НА БЪЛГАРСКИТЕ АКУШЕРКИ
Настоящето заявление следва да се попълни:  от всички нови кандидати за членство в Алианс на българските акушерки, физически лица, които кандидатстват за първи път като предоставят актуална информация.

Членския внос към Алианс на българските акушерки е в размер на 30.00 (тридесет) лева годишно за активен член и член-кореспондент - решение на ОС на АБА от 05.06.2021г. и 20 (двадесет) лева за асоцииран член.
Членският внос се внася в периода от 01.01. до 31.01 при подновяване на членство или в срок от 14 дни от приемането на нов член по банков път на банковата сметка на Алианса.

Първа Инвестиционна банка
IBAN: BG47FINV91501215385515
BIC: FINVBGSF
Алианс на Българските акушерки

След попълване на формуляра ще получите автоматично съобщение за успешно попълнен и изпратен формуляр. Ако не получите автоматичния отговор, моля свържете се с нас на midwivesbulgaria@abv.bg. Проверете и в папка Спам на своята електронна поша.

След получаване на Вашето заявление, ще получите и потвърждение на членството ви със специално писмо от Управителния съвет, изпратено на посочения от вас e mail адрес.

След което е необходимо да заплатите и членския си внос за настоящата година по банковата сметка на Алианс на българските акушерки.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Име, Презиме, Фамилия *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy