REVISIÓ DEL POUM DE SALOU Enquesta ciutadana
L'Ajuntament de Salou ha iniciat la revisió del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM).

QUÈ ÉS UN POUM? És un instrument d’ordenació integral del municipi que ha de permetre planificar el desenvolupament del territori i que, per tant, afecta, directament, al conjunt de la població de Salou i el seu entorn immediat. El POUM defineix diferents aspectes de la ciutat com ara els seus carrers, els seus edificis, parcs i equipaments, però, també, el seu entorn rural i la seva relació física amb els municipis veïns.
El POUM fa previsions i estableix regulacions en matèries que afecten, d’una manera o d’una altra, tots els veïns de la ciutat: ordenació dels espais públics i de les construccions, habitatge, infraestructures, equipaments públics, patrimoni arquitectònic, mobilitat, espais lliures i zones verdes i protecció del medi natural. Classifica les diverses parts del terme municipal en sòl urbà, urbanitzable i no urbanitzable; i estableix els usos i les activitats que es poden dur a terme en cadascun d’ells.

PER QUÈ ES REVISA EL POUM? El dia 27/10/21, el Ple de l’Ajuntament va adoptar l’acord d’inici del procés de redacció de la Revisió del POUM.Aquesta decisió es fonamenta, principalment, en els següents motius:
• Esgotament del POUM anterior (El POUM vigent es va aprovar en data 1 d’octubre de 2003.
• Resposta a nous reptes
• Modificacions no refoses
• Modificació de la legislació i planejament superior
• Actualització cartografia

IMPORTÀNCIA DE LES OPINIONS CIUTADANES: Dibuixar un projecte col·lectiu no és una tasca que correspongui només a una persona o institució, sinó que ha de ser necessàriament plural. La veu de la ciutadania, en la seva diversitat, ha de ser-hi present.

Tot seguit us oferim l’oportunitat de participar responent el següent qüestionari. Durant el procés participatiu també s’organitzaran diverses jornades de participació, on es podran compartir punts de vista amb d’altres veïns i veïnes, i generar debats de major profunditat. El Programa de Participació Ciutadana arrenca amb una sessió informativa per donar el tret de sortida al procés (30/11/21 a les 19:30h a la Sala Europa) i celebrant 3 tallers participatius de diagnosi els dies 11, 18 i 25 de gener a les 18:30 h a la Sala Europa. Us animem a participar-hi! (per qüestions de protocol relacionades amb la COVID cal inscriure's prèviament a https://bit.ly/3FZIOmJ )

NOTA: Podeu respondre el qüestionari durant el període comprès entre el 30 de novembre de 2021 i el 25 de gener de 2022. Només es pot respondre l'enquesta una vegada (s'aplicaran sistemes de control per garantir-ho). Les vostres respostes són confidencials.
Trobareu més informació sobre el procés de revisió del POUM de Salou i el Programa de Participació Ciutadana al web https://poum.salou.cat

PROTECCIÓ DE DADES:
Conforme al Reglament 2016/679 General de Protecció de Dades i Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades personals i Garantia dels Drets Digitals (LOPDGDD) informem al sol·licitant que tractarem les dades personals facilitades en els termes que s’exposen a continuació:
Responsable: l’Ajuntament de Salou, c/ Passeig del 30 d’octubre, 4 (43840) de Salou
Delegat de Protecció de Dades: dpd@salou.cat
Finalitat: Gestionar la seva opinió al respecte del tema plantejat.
Legitimació: El seu consentiment exprés i lliure al participar en aquestes enquestes
Conservació: Les dades es conservaran estrictament necessari per complir amb la finalitat esmentada, respectant en tot cas el que determini la normativa d'arxivament aplicable i seran destruïdes al finalitzada el dia electoral.
Destinataris: No es preveu la comunicació a tercers.
Drets: Les persones poden revocar aquest consentiment i la seva condició de voluntari en qualsevol moment, així com exercir els drets d'accés, rectificació, limitació, supressió, oposició o portabilitat, adreçant-se per escrit al registre de l’Ajuntament en c/ Passeig del 30 d’octubre, 4 (43840) de Salou o al Delegat de Protecció de Dades dpd@salou.cat. Cal adjuntar-hi una fotocòpia del DNI o signar el correu electrònic amb una signatura electrònica reconeguda.
Reclamació: Pot presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (apdcat.gencat.cat).Sign in to Google to save your progress. Learn more
Revisió del POUM de Salou - Enquesta ciutadana
Nom i cognoms *
DNI / NIE *
Quina edat tens? *
Gènere *
On vius? *
On vas néixer? *
Pertanys a alguna associació / entitat del municipi? *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of NEÒPOLIS CONSULTORIA SOCIOPOLITICA. Report Abuse