Anmälan Pilateskurs VT 19
Under våren ges två kurser; Matta Bas och Matta 2.

Matta Bas:
En klass som fokuserar på att hitta tekniken ordentligt, och där vi till största delen enbart jobbar med den egna kroppen som motstånd. Passar alla.

​Matta 2:
I den här klassen använder vi oss även av enklare Pilatesredskap som gummiband, magic circle och mindre bollar. Här krävs det att du har en förståelse för den grundläggande tekniken.

Varje kurstillfälle är 55 minuter. Vi möts alltid utanför caféet på plan två, fem minuter innan klassen startar. Ta med egen matta och kom i bekväma kläder. Vi tränar utan skor.

Kurserna är 15 veckor och kostar 2200 kr, 15% rabatt utgår om du väljer att träna två kurser. Kursstart torsdag 17/1 2019. OBS! Uppehåll under sportlovet v7 och under påsklovet v16.

Jag anmäler mig till: *
Required
Namn *
Your answer
Adress *
Your answer
Postnummer *
Your answer
Ort *
Your answer
E-postadress *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Faktureringsadress om annan än postadress
Your answer
Anmälningsvillkor
Anmälan är bindande. Träning sker alltid på egen risk och du ansvarar för att ditt hälsotillstånd är sådant att du kan delta i pilatesträning. Skulle du behöva avbryta kursen av hälsoskäl får du pengarna tillbaka för resterande tillfällen endast mot uppvisande av läkarintyg. Om du missar något tillfälle är du alltid välkommen att ta igen på en annan kurs i mån av plats under vårterminen. Fakturan kommer att skickas till din e-post.
En eller flera kurser kan komma att ställas in beroende på antal anmälda.
Jag har läst och godkänner anmälningsvillkoren. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service