Ilmoittautuminen REISKA-MM 2018
Tällä lomakkeella ilmoitat joukkueesi kesän 2018 huikeaan Reiska-MM futikseen!

Hulvattoman hauska ja suosittu Reiska-MM turnaus järjestetään Vesannolla pe-la 20.-21.7.2018 ja lasten turnaus to 19.7.2018.

Sarjoja on miehille ja naisille kaksi sekä sekasarja:
- Reinot kilpa (MM-arvo)
- Reinot harraste
- Ainot (MM-arvo)
- Ainot hupi
- sekasarja (kentällä aina vähintään kaksi naista)

Maailmanmestaruudesta kamppaillaan Reinojen kilpasarjassa sekä Ainojen sarjassa. Sekasarjan joukkueessa tulee olla aina kentällä vähintään kaksi naista.

HUOM! Kaikki lisenssirajoitteet on poistettu eli joukkueessa voi pelata missä sarjassa tahansa kuinka monta lisenssipelaajaa tahansa. Tämä siitä syystä, että tarkastaminen ja todentaminen järjestäjien toimesta on hankalaa.
Pelaaja voi edelleen pelata turnauksen aikana VAIN yhdessä joukkueessa!
Sarjojen tarkemmat joukkuemäärät tarkentuvat myöhemmin sen mukaan mihin sarjoihin on kysyntää.

Osallistumismaksu on 210,00/joukkue, josta järjestäjät ohjaavat 5,00/joukkue johonkin hyväntekeväisyyskohteeseen. Kohde julkaistaan turnauksen aikana.
Maksamalla osallistumismaksun määräaikaan eli 30.4. mennessä, joukkue varmistaa paikkansa turnauksessa. Osallistumisen voi perua ilman kuluja 1.6. mennessä, jolloin siis osallistumismaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Sen jälkeen tulleista perumisista emme palauta osallistumismaksua. Joukkueiden yhdyshenkilöille postitetaan ohjeet maksamiseen huhtikuun alussa.
Ilmoittautuneita joukkueita päivitellään nettisivuillemme, josta voitte varmistaa joukkueenne ilmoittautumisen olevan ok.
Täyttäkää lomake huolella ja varsinkin yhdyshenkilön sposti osoite, sillä siihen laitetaan kaikki info ja myös ilmoittautumismaksut!

Lasten turnauksen ilmoittautumiset alkavat myös nyt yhtä aikaa! Lasteen turnauksessa ei ole osallistumismaksua!

Yhdyshenkilön nimi: *
Your answer
Sähköposti: *
Your answer
Puhelinnumero: *
Your answer
Joukkueen nimi: *
(Joukkueen nimeä voi vielä halutessaan muuttaa ennen turnausta, mutta ei enään sen jälkeen kun otteluohjelmat on julkaistu...)
Your answer
Joukkueen kotipaikka:
Your answer
Sarja: *
Alustava aloitusaikatoive aloittaa turnaus pe 20.7.2018 (järjestäjien toive: mahdollisimman moni mahdollisimman aikaisin...) HUOM! Tämä kysymys ei koske lasten turnauksen joukkueita!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.