Vragenlijst comité Red het Gelre!
Het ziekenhuis in Zutphen staat ter discussie. De  Spoedeisende Hulp, de Intensive Care, de kraamzorg of andere afdelingen worden met sluiting bedreigd. Wij willen dat voorkomen.

Dat willen we onder andere doen door te laten zien hoe belangrijk het ziekenhuis is voor de inwoners van deze regio. Heb jij een betekenisvolle ervaring met het ziekenhuis in Zutphen? Zou jouw leven er anders uit zien, als Zutphen geen ziekenhuis met spoedeisende hulp, intensive care of andere afdelingen had gehad?

Het is nu belangrijk die verhalen te laten horen. Daarom verzamelen wij die verhalen. We vragen je onderstaande vragen te beantwoorden zodat we de ziekenhuisbazen en zorgverzekeraars duidelijk kunnen maken waarom Zutphen een volwaardig ziekenhuis verdient.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Van welke van onderstaande diensten in het ziekenhuis in Zutphen heeft u de afgelopen 5 jaar wel eens gebruik moeten maken? (Meerdere antwoorden mogelijk)
Wat is uw meest waardevolle ervaring met het ziekenhuis in Zutphen? Hoe blijkt daaruit het belang van het behoud van een volwaardig ziekenhuis? Hoe zou dat verhaal verlopen zijn zónder volwaardig ziekenhuis in Zutphen? Wij horen graag uw verhaal. Het kan zijn dat dit verhaal anoniem gepubliceerd wordt, om duidelijk te maken waarom Zutphen een volwaardig ziekenhuis nodig heeft.
Als (delen van) het ziekenhuis in Zutphen zou(den) sluiten, naar welk ziekenhuis zou je dan het liefst toegaan voor behandeling?
Clear selection
Wat is uw reistijd in minuten als u op eigen gelegenheid van uw huis naar het ziekenhuis in Zutphen moet reizen?
Wat is uw reistijd in minuten als u op eigen gelegenheid van uw huis naar een ander ziekenhuis zou moeten?
We kunnen dit alleen winnen als we met zijn allen samenwerken. Daarom is ook jouw hulp nodig. Ben je, als het nodig is, bereid te helpen met acties? Zo ja, mogen we dan contact met je opnemen?
Clear selection
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy