Demanem: Ajuntament de Barcelona, trenca l'agermanament amb Tel Aviv.
L’agermanament de Barcelona amb Tel Aviv reforça la impunitat dels crims d’Israel al poble palestí

Aquests últims anys hem presenciat vàries onades d’extrema violència per part d’Israel, que han comportat l’assassinat de milers de palestines, incloses centenars de criatures, així com la usurpació de vivendes i l’expulsió de palestines de Jerusalem, agreujant-se el projecte de neteja ètnica de l’estat d'Israel.

La violència que pateix el poble palestí és diària des de fa més de 70 anys. Israel només pot seguir imposant el règim d’apartheid sobre el poble palestí amb total impunitat gràcies a la complicitat internacional. Com va passar amb Sud-Àfrica, cal aïllar aquest règim que discrimina sistemàticament les persones per raó d’ètnia i de religió. L’equidistància és una forma de suport a l’opressor.

De la mateixa manera que es va fer amb Sud Àfrica, a l’apartheid se l’ha d’aïllar. És hora que les nostres institucions estiguin a l’altura de les circumstàncies. El poble palestí ens ha fet una demanda clara: trenqueu vincles amb Israel fins a que es respectin els nostres drets.

Com a organització/entitat/col·lectiu de la ciutat de Barcelona demanem als partits de l’Ajuntament de Barcelona que acordin trencar l’agermanament amb Tel Aviv,  i potenciar la solidaritat amb el poble palestí.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom Entitat/Associació/Col·lectiu *
NIF/CIF
Correu electrònic *
Vols afegir alguna cosa més?
Com a organització/entitat/col·lectiu de la ciutat de Barcelona demanem als partits de l’Ajuntament de Barcelona que acordin trencar l’agermanament amb Tel Aviv,  i potenciar la solidaritat amb el poble palestí. *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy