Korcsolyázási lehetőség
Tisztelt Szülők!
Korcsolyacipőt húzhatnak újra a jégkorcsolya sportot kedvelők Szolnokon. Szolnok város új pályája 2018.október 27-én nyitja meg kapuit a Szandai réten. A szolnoki és Szolnok környéki oktatási intézmények tanulóinak is helyet biztosítanak hét közben, délelőtt kedvezményes belépővel.
A Tószegi Általános Iskola tanulói, ha van igény rá, akkor hetente egy kijelölt napon délelőtt 1,5 órára használhatják a pályát. A belépő jegy 500 Ft a 1,5 órára, (250 Ft/45 perc). A lehetőség 2018. novembertől 2019. márciusig (5 hónap) adott, de kihasználni csak kellő számú jelentkezés esetén tudjuk. Terveink szerint az utazás költségét nem kell a szülőknek megfizetniük, mert annak költségét Tószeg Község Önkormányzat biztosítja, így külön autóbusz viszi és hozza a csoportot.
A belépők befizetése várhatóan havonta, hónap elején egy összegben történik.
Korcsolya várhatóan bérelhető a készlet erejéig, arról hogy ez ingyenes lesz-e vagy sem, még nem kaptunk tájékoztatást. Mindenesetre kérik a szervezők a gyermek lábméretét. A pályán képzett oktató foglalkozik a gyerekekkel.
Intézményünk 1-8. osztályos tanulói körében felmérést végez az igények megismerésére. Kérjük a szülőket nyilatkozzanak az űrlap kitöltésével.
Tanuló neve *
Your answer
Tanuló osztálya *
Nyilatkozó gondviselő neve *
Your answer
Havonta hány alkalommal vállalná az 500 Ft/1,5 óra befizetését? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service