AANVRAAG TOT NIEUW (OF VERNIEUWING VAN) LIDMAATSCHAP
Geldigheidsperiode: vanaf 1 januari 2020 t.e.m. 31 december 2020
Email *
INSCHRIJVINGSPERIODEN:
INSCHRIJVEN ALS LID kan tijdens 2 perioden (afhankelijk van de beschikbare ruimte per atelier):
- vanaf 1 januari t.e.m. 15 februari van het lopende jaar
- vanaf 2 mei t.e.m. 1 juni van het lopende jaar
Voor beide periodes blijft het lidgeld 50,- euro (30,- euro surplus voor de keramiekafdeling) en telkens geldig t.e.m. 31 december van dat lopende jaar.

Bijvoorbeeld:
U dient uw inschrijvingsaanvraag in op 15 januari voor toegang tot het keramiekatelier. Kunst(h)art vzw bekijkt of er nog plaats is in dat atelier. Zij stuurt u een mail met informatie en betalingsvoorwaarden. U betaalt 50,- euro (30,- euro surplus voor de keramiekafdeling) per overschrijving. Van zodra uw betaling werd geregistreerd heeft u toegang tot het atelier. Een lidkaart zal voor u klaarliggen in het bureel.

Bijvoorbeeld:
U dient uw inschrijvingsaanvraag in op 15 maart voor toegang tot het keramiekatelier. Kunst(h)art vzw bekijkt of er nog plaats is in dat atelier. Vanaf 2 mei kan u een mail met informatie en betalingsvoorwaarden verwachten. U betaalt 50,- euro (30,- euro surplus voor de keramiekafdeling) per overschrijving. Van zodra uw betaling werd geregistreerd heeft u toegang tot het atelier. Een lidkaart zal voor u klaarliggen in het bureel.

Volzet?
Is het atelier van uw keuze volzet dan komt u op een wachtlijst te staan. Van zodra er plaats vrij is, wordt u gecontacteerd.

INSCHRIJVEN ALS CURSUSLID kan gedurende het hele jaar, daar u geen gebruik wenst te maken van de ateliers en enkel lid wenst te worden omwille van de kortingen op cursussen bij Kunst(h)art vzw. U geniet van alle voordelen van een lid, met uitzondering van ateliergebruik.
Kies wat past betreffende uw aanvraag: *
Indien u koos voor optie 1 (= LID): Wat is dan het atelier van uw keuze? (Niet in te vullen door CURSUSLID)
Uw contactgegevens
Vul uw contactgegevens 'volledig' in aub (in te vullen door zowel het lid als het cursuslid en óók door zij die reeds lid waren in het verleden).

Waarom vraagt Kunst(h)art vzw naar uw persoonsgegevens?
Kunst(h)art vzw gebruikt uw persoonsgegevens uitsluitend in overeenstemming met de Privacywet en andere relevante wettelijke voorschriften. Kunst(h)art vzw hecht groot belang aan uw privacy en aan de veiligheid van het verwerken van uw persoonsgegevens. Deze gegevens worden verwerkt voor de interne administratie en externe communicatie naar u toe, alsook het verzorgen en verbeteren van de dienstverlening. U bent niet verplicht om uw persoonsgegevens vrij te geven, maar u begrijpt dat het verlenen van bepaalde diensten onmogelijk wordt wanneer u de verwerking weigert. Voor het volledige Privacybeleid, dat werd opgenomen in het huishoudelijk reglement van Kunst(h)art vzw: http://www.kunst-h-art.be/Reglement_DEF_dec2019.pdf
Voornaam *
Naam *
Straat *
Huisnummer *
Postbus
Postcode *
Gemeente *
Persoonlijk telefoonnummer *
Telefoonnummer (én naam) van uw vertrouwenspersoon die we mogen contacteren in geval van noodzaak *
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
In het geval u beschikt over een UiTPAS met verhoogde tegemoetkomingsregeling, vul dan hier uw UiTPASnummer in om 80% korting te verkrijgen (het nummer staat op de achterzijde van uw UiTPAS).
Huishoudelijk reglement van Kunst(h)art vzw
Lid worden van Kunst(h)art vzw betekent dat u akkoord gaat met het volgen van de geldende regels. Alleen op die manier kan een grote groep op een ordelijke en respectvolle manier met elkaar samenwerken. Het niet akkoord gaan met de geldende regels sluit lidmaatschap uit.
Gaat u akkoord met het huishoudelijk reglement van Kunst(h)art vzw? (voor het volledig huishoudelijk reglement zie de link: http://www.kunst-h-art.be/Reglement_DEF_dec2019.pdf of bekijk de uitgeprinte versie in het bureel van Kunst(h)art vzw) *
Required
Mailinglijst van Kunst(h)art vzw
Lid worden van Kunst(h)art vzw betekent dat u graag op de hoogte blijft van het reilen en zeilen binnen de vereniging. Boodschappen worden vaak via e-mail bekend gemaakt, alsook de nieuwsbrief wordt via e-mail naar alle leden toegestuurd. Niet akkoord gaan sluit het lidmaatschap niet uit maar maakt een vlotte communicatie wel moeilijker.
Staat u toe om uw e-mailadres te laten opnemen in de mailinglijst van Kunst(h)art vzw om een vlotte communicatie te bevorderen? *
Required
Uw engagement bij Kunst(h)art vzw
Kunst(h)art vzw steunt volledig op vrijwilligers en telt geen enkele bezoldigde werkkracht. Wilt u zich inzetten als vrijwilliger? Dat is fantastisch nieuws! De vereniging neemt uw gegevens over in haar vrijwilligersbestand.
Vink hieronder aan wat u interesseert.
Op volgende vlakken kan u zich op vrijwillige basis inzetten voor de werking van Kunst(h)art vzw:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy