Uw feedback is van zeer groot belang voor een goede werking van onze diensten! Maak gebruik van onze 7 dagen bloemgarantie!
Om de beste keuzen te maken in bloemenleveranciers, kwaliteitsklassen, kwekers, transporteurs, transportwijzen, … is het voor ons van zeer groot belang dat u uw ervaringen rond onze producten en diensten met ons deelt. Enkel zo kunnen we onze producten en diensten verbeteren naar een goede prijs kwaliteitsverhouding, sterke versheidsgarantie en na het transport leveren van breukvrije bloemen.
Als dank voor uw tijd en reactie zenden we u een cadeaubon ter waarde van €5 toe wanneer u onze vragenlijst volledig invult.
Na het invullen ontvangt u een bevestiging op uw scherm.

Ook voor bloemenzaak RozenGeur & ManeSchijn kan u hier uw feedback achterlaten.

Email address *
Hebt u recht op een nieuw boeket of niet? Lees het op volgende link of ga verder. https://drive.google.com/file/d/16MtBr6abG7U98RsNr_60iNB7rmapPh1b/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/16MtBr6abG7U98RsNr_60iNB7rmapPh1b/view?usp=sharing
Ik heb feedback/vragen/klachten... voor volgende bloemenzaak: *
Ik heb feedback of een vraag over een ontvangen product met het volgende ordernummer. Kan u geen ordernummer vinden, noteer dan het adres van de bestemmeling die de bloemcreatie mocht ontvangen.
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service