Compartiu el vostre recurs educatiu
Aquest formulari ajudarà els administradors del lloc web RECC a avaluar i situar el recurs educatiu que vulgueu publicar de manera adequada.
Un cop completat aquest formulari, les vostres dades penjades passaran per un procés de revisió dels administradors del lloc web per assegurar-vos que la vostra recurs es classifiqui de la manera correcta i se us contactarà sobre la decisió de publicar el vostre contingut al nostre lloc web. Com a resultat d'aquesta revisió, se us pot demanar que reviseu el contingut per garantir que es comparteixi correctament.
NOTA IMPORTANT: Al final d’aquest formulari haureu de proporcionar una carpeta Dropbox o GoogleDrive editable o un enllaç de lloc web o recurs educatiu ja publicat.
Qui ha desenvolupat el recurs educatiu pengeu? *
Nom *
Correu electrònic *
Nom(s) del creador del recurs educatiu *
Institució dels creadors del Recurs Educatiu
Correu electrònic dels creadors del recurs educatiu
Títol del recurs educatiu *
Any de publicació / creació *
Tipus de recurs *
Required
Breu descripció del recurs *
Paraules clau (màxim 5) *
Proporcioneu un enllaç editable de Dropbox, GoogleDrive o l’URL del web existent amb el vostre material educatiu *
Creative Commons & Protecció de dades
Vols publicar el recurs educatiu en Creative Commons?
Clear selection
Els materials que has enviat seran publicats sota el seu nom, amb llicència Creative Commons Reconeixement-No comercial 4.0 Internacional (CC BY-NC-SA 4.0). Per a més informació sobre la llicència: http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
Per obtenir més informació sobre les nostres pràctiques de privadesa, visiteu la nostra pàgina web. En fer clic a continuació, accepta que puguem processar la seva informació d'acord amb aquests termes.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy