Beschikbaarheid voor biomedisch wetenschappelijk onderzoek.
Wil je eventueel deelnemen aan biomedisch wetenschappelijke onderzoeken? Vul dan hier je gegevens in.
Het doel van deze vragenlijst is een database aan te leggen van mogelijke deelnemers aan biomedisch wetenschappelijke onderzoeken. Wij kunnen je dan informeren over onderzoeken waar deelnemers voor gezocht worden.

Wij zijn daarvoor op zoek naar mensen met ME/cvs die voldoen aan de Internationale Consensus Criteria (ICC) zie: https://bit.ly/2vltwJR of aan de Canadese Consensus Criteria (CCC) zie: https://bit.ly/2RC0fn7?ICC

Dit is een gezamenlijk initiatief van de ME/cvs Vereniging en de Steungroep ME en Arbeidsongeschiktheid.

Let wel, het achterlaten van je gegevens is geen garantie dat je daadwerkelijk geselecteerd wordt voor een wetenschappelijk onderzoek. Dat is uiteraard aan het betreffende onderzoeksteam zelf.

Wij zullen je via de mail benaderen als er informatie is over wetenschappelijk biomedisch onderzoek waar deelnemers voor gezocht worden. Je kan dan zelf altijd nog bepalen of wij jouw gegevens wel of niet mogen delen met de betreffende onderzoekers.

Privacyverklaring: De gegevens die je invult doe je op geheel vrijwillige basis, en zullen alleen gebruikt worden door de ME/cvs Vereniging en/of de Steungroep ME en Arbeidsongeschiktheid om je te informeren over biomedisch wetenschappelijk onderzoek. Het delen van je persoonsgegevens met derden (zoals bv. UMC’s/onderzoekers/onderzoeksgroepen) doen wij alleen na uitdrukkelijke toestemming van jou.

Indien je je gegevens veranderd of verwijderd wil hebben uit deze database, stuur dan een mail naar contact@me-cvsvereniging.nl of info@steungroep.nl o.v.v. correctie/uitschrijven onderzoeksdatabase.
Naam *
Your answer
Mailadres *
Your answer
Voldoe je aan de Internationale Consensus Criteria (ICC) of aan de Canadese Consensus Criteria (CCC)? *
*
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of ME/cvs Vereniging. Report Abuse