Inscripció activitats extraescolars. Curs 2017/18
Podeu fer la inscripció de les activitats extraescolars omplint aquest formulari.
Recordeu omplir UN formulari per activitat.
Es tancarà el proper dia 14 de SETEMBRE de 2017.
Les activitats extraescolars s'iniciaran el dilluns 18 de setembre
El nombre d’inscrits mínim per activitat és de 6 alumnes, si el nombre d’inscrits és menor a 6, l’activitat no es realitzarà.
Recordem que per qualsevol incidència haureu de contactar a través del correu abelferrater.extraescolars@gmail.com
En cas de BAIXA de l'activitat també ho haureu de comunicar al mateix correu.
Nom i cognoms de l'alumne *
Your answer
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Número de la Tarja Sanitària *
Your answer
Curs de l'alumne *
Activitat a la que vol participar *
Nom del pare/mare/tutor *
Your answer
NIF del pare/mare/tutor *
Your answer
e-mail del pare/mare/tutor *
Your answer
Telèfon de contacte durant les activitats. *
Your answer
Adreça familiar *
Your answer
Per efectuar el pagament, autoritzo a l'AMPA a cobrar mitjançant el número de compte ja subministrat a l'AMPA pel pagament d'altres serveis o activitats (quota soci AMPA, activitats extraescolars...) *
Poden sortir els nens/es sols/es de l'Escola quan finalitzi l'activitat extraescolar?
Les dades de caràcter personal que ens proporciona a l´ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES DE L’ESCOLA ABEL FERRATER seran incloses itractades en el nostre fitxer de conformitat amb allò establert en la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal.Aquestes dades únicament seran tractades per a les finalitats directament relacionades amb les funcions legítimes de l´AMPA. Vostèté dret a accedir, cancel·lar, oposar-se o rectificar les seves dades de caràcter personal recopilades en el nostre fitxer, segons elprevist per la normativa aplicable, comunicant-ho mitjançant un escrit dirigit a l´AMPA, a la nostra adreça al c/Abel Ferrater nº3, LaSelva del Camp, 43470, adjuntant fotocopia del DNI. Només l’AMPA accedirà a aquesta informació i en supòsits excepcionalscol·laboradors exclusivament per la prestació d’un servei, en els termes de l’art. 12 LOPD, sense que això comporti en cap cas unacomunicació de dades. Les úniques cessions que es realitzen són les exigides per Llei i les necessàries per als cobramentscorresponents a les entitats bancàries, al Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i a l´Ajuntament de La Selva delCamp per obtenir subvencions, al Consell Esportiu del Baix Camp en cas de practicar un esport que ho requereixi, a l’entitatasseguradora per la pòlissa d’accidents i a l’Escola Abel Ferrater per col·laboracions amb la mateixa.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service