MANIFEST PER UNA ALIMENTACIÓ SOSTENIBLE
ADHESIÓ AL MANIFEST - ADHESIÓN AL MANIFIESTO - ENDORSE THE MANIFESTO
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom - Nombre - Name *
Cognoms - Apellidos - Last name *
Entitat - Entidad - Empresa - Organisation
DNI - NIE - CIF - ID *
Correu electrònic - Correo electrónico - email *
Webside
Tipus d'adhesió - Tipo de adhesión *
Required
Nota legal
Els/les signants del present Manifest autoritzen a Alimentaria (Fira de Barcelona) i a la Fundació Alicia, Alimentació i Ciència F.P a publicar els seus noms i cognoms, en la difusió del contingut del present document. FUNDACIÓ ALÍCIA ALIMENTACIÓ I CIÈNCIA, F.P. és el Responsable del tractament de les dades personals de l'interessat recollides i l’informa que aquestes seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD). Pot accedir, rectificar i suprimir les seves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat.

Los/las firmantes del presente Manifiesto autorizan a Alimentaria (Feria de Barcelona) y a la Fundación Alícia, Alimentación i Ciencia F.P a publicar sus nombres en la difusión del contenido del presente documento. FUNDACIÓ ALÍCIA ALIMENTACIÓ I CIÈNCIA, F.P. es el Responsable del tratamiento de los datos personales del interesado recogidas y le informa que estas serán tratadas en conformidad con el que disponen las normativas vigentes en protección de datos personales, el Reglamento (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR), y la Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre (LOPDGDD). Puede acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como ejercer otros derechos consultando la información adicional y detallada sobre protección de datos en nuestra Política de Privacidad.

FUNDACIÓ ALÍCIA ALIMENTACIÓ I CIÈNCIA, F.P. as the data controller, will process your data. You may access, rectify and erase your data, and also exercise other rights by consulting the additional detailed information on data protection in our Privacy Policy. It is reported that the data will be processed by data processors located in countries that guarantee an adequate level of data protection under the protection of an adequacy decision taken by the EU Commission, so that there are no risks to the processing.

https://www.alicia.cat/ca/lopd/politica-de-privacitat
Tractament de les meves dades personals - Tratamiento de mis datos personales - Data Process *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy