Academia de Calitate 2019 - Ediția a II-a - Universitatea POLITEHNICA din București
Universitatea POLITEHNICA din București organizează, în perioadele 1 – 6, 8 - 13 septembrie, cea de-a doua ediție a Academiei de Calitate și se adresează unui număr de 300 de studenți ambasadori, consilieri și senatori, dar și membrilor din conducerea organizațiilor studențești din cadrul UPB.

În cele 6 zile îți propunem să vii mai aproape de Universitatea Politehnica din București, să descoperi mai multe despre cultura organizațională și să lucrezi în echipă alături de ceilalți studenți reprezentanți. Programul academiei propune un mix de experiențe de învățare: training, învățare experiențială, observare individuală monitorizată, întâlniri cu exemple de lideri.

Academia de Calitate are o componentă personalizată în care studenții își vor putea alege competențele pe care vor să le dezvolte: autocunoaștere, comunicare persuasivă, vânzări, managementul proiectelor și antreprenoriat (de la idee la rezultat).

Costul unei sesiuni este de 1000 de lei susținut în totalitate de Universitatea Politehnica din București cu sprijinul asociațiilor studențești din UPB și va acoperi costurile trainingurilor, masa, cazarea și organizarea activităților sociale.
Programul celor 6 zile îl puteți găsi aici: www.upb.ro/academiadecalitate

Înregistrarea este deschisă până pe 30 iulie 2019.
Perioadele Evenimentului: 1 – 6, 8 - 13 septembrie
Locatie: Campus UPB
Contact: academiadecalitate@upb.ro
Nume: *
Your answer
Prenume: *
Your answer
Număr de telefon: *
Your answer
Adresă de e-mail: *
Your answer
Facultate: *
An de studiu: *
Vei participa în calitate de: *
Required
În ce perioadă ai putea participa la training? (Te rugăm să selectezi perioadele în care ești disponibil/ă) *
Required
Pe care dintre cele două module propuse ți-ar plăcea să le urmezi în cadrul celei de-a doua ediții a Academiei de Calitate UPB? *
Required
Care sunt nevoile/problemele/elementele cu care te confrunți și vrei să găsești un răspuns după participarea la training? *
Your answer
Restricții dietă: *
*
Required
Mențiuni:
*Universitatea POLITEHNICA din București este înregistrată ca operator de date cu caracter personal sub nr. 3291.
Completarea prezentului formular reprezintă acordul tău pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, exclusiv în scopul realizării activităților din cadrul proiectului ”Academia de Calitate” - Ediția a II-a.
*Cazarea și masa sunt asigurate de către organizator.
*Programul conferinței poate fi consultat aici: www.upb.ro/academiadecalitate
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service