Διαγωνισμός ρομποτικής «Από τον Αρχιμήδη στον Da Vinci»
To CCS και το WRO Cyprus προκηρύσσουν το διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής LEGO WeDo με Scratch για μαθητές δημοτικού με τίτλο «Από τον Αρχιμήδη στον Da Vinci».

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 7 Μαρτίου 2020, στο Ευρωπαικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στη Λευκωσία από τις 8:00 π.μ. μέχρι τις 13:00.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές δημοτικού 3ης – 6ης τάξης και οι συμμετέχουσες ομάδες αποτελούνται από 3 εως 6 μαθητές. H νικήτρια ομάδα θα έχει το δικαίωμα να συμμετέχει (εκτός συναγωνισμού) στον αντίστοιχο τριήμερο Πανελλήνιο Διαγωνισμό που διοργανώνει στην Αθήνα το WRO Hellas το Μάιο 2020

Παρακαλώ δείτε λεπτομέρειες και κανονισμούς εδώ: https://wrocyprus.org/%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-lego-education-wedo-2-0-%ce%bc%ce%b5-scratch/.

Για πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τη Χριστίνα Παπαμιλτιάδου, 22460680, c_papamiltiadou@ccs.org.cy.

Παρακαλώ κάνετε εγγραφή ομάδων συμπληρώνοντας την πιο κάτω φόρμα μέχρι τις 2 Μαρτίου 2020.

Στην πιο κάτω φόρμα μπορείτε να κάνετε εγγραφή μέχρι 4 ομάδες, επαναλάβετε τη διαδικασία αν έχετε περισσότερες. Παρακαλούμε γράφετε τις απαντήσεις σας με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ, όπως θέλετε να αναγράφονται στα πιστοποιητικά συμμετοχής.
Email address *
Όνομα Προπονήτη *
Your answer
Επίθετο Προπονητή *
Your answer
Φύλο Προπονητή *
Οργανισμός *
Your answer
Τηλέφωνο *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of CCS. Report Abuse