Αίτηση Συμμετοχής: Διεθνής Ημέρα του JGI για την Ανακύκλωσης Κινητών
Όροι Συμμετοχής: Με την συμπλήρωσή και αποστολή αυτής της Αίτησης Συμμετοχής συμφωνείτε στη δημοσίευση της διεύθυνσης που θα δηλώσετε και του τηλεφώνου σας στην ιστοσελίδα μας (www.rootsandshoots.gr) και στο Facebook (@Rootsandshootsgreece). Το email σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί. Είναι καθαρά για δική μας επικοινωνία με εσάς. αποποιούμαστε, λοιπόν, κάθε ευθύνης που τυχόν μπορεί να προκύψει από τη μη ενδεδειγμένη χρήση των πληροφοριών που θα δημοσιευτούν στον ιστότοπο (διεύθυνση αποστολής κινητών και τηλεφώνου επικοινωνίας.

Επιπλέον, συμφωνείτε πως τα κινητά που θα συλλέξετε θα τα στείλετε σε εμάς - με δικά μας έξοδα αποστολής- και πως δεν θα χρησιμοποιήσετε το όνομα του Ινστιτούτου (the Jane Goodall Institute) ή του Roots&Shoots Greece για άλλο σκοπό. Αποποιούμαστε, λοιπόν, κάθε ευθύνης που μπορεί να προκύψει από τη μη ενδεδειγμένη χρήση των πληροφοριών που θα δημοσιευτούν στον ιστότοπο (διεύθυνση αποστολής κινητών και τηλεφώνου επικοινωνίας.

Εάν είστε κάτω από 18 ετών απαιτείται η έγγραφη συγκατάθεση των κηδεμόνων σας. Εάν εκπροσωπείτε το σχολείο σας παρακαλούμε αποστείλετε μας μία υπογεγραμμένη Αίτηση Συμμετοχής από τον Διευθυντή του σχολείου σας. Σας παρακαλούμε στείλτε μας αυτές τις πληροφορίες στο email: rsgreece@janegoodall.org. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας πριν τη δημοσίευση των στοιχείων σας στο διαδίκτυο.

Δεν επιτρέπεται να δηλώσετε συμμετοχή και να αποδεχτείτε τους Όρους Συμμετοχής αν δεν είστε σύμφωνοι με τα παραπάνω.

Ονοματεπώνυμο *
Your answer
Διεύθυνση Email (Δεν θα δημοσιευτεί) *
Your answer
Ηλικία *
Ποια περιοχή θα θέλατε να εκπροσωπήσετε; *
Your answer
Διεύθυνση Αποστολής Κινητών *
Your answer
Τηλέφωνο Επικοινωνίας (θα δημοσιευτεί) *
Your answer
Έχετε ερωτήσεις ή σχόλια;
Your answer
«Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για το μέλλον της ανθρωπότητας είναι η απάθεια» Jane Goodall
Μήνυμα της δρ. Γκούντολ για την Διεθνή Ημέρα Ανακύκλωσης Κινητών!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Virginia Tech. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms