Specialni telovaj - prijavnica 2019/2020
Društvo za kulturo inkluzije vabi na prav posebno vadbo – »Specialni telovaj«

- Prilagojena vadba za otroke s posebnimi potrebami bo potekala 2x na teden (45 min) v štirih skupinah. Otroke bomo po prijavi razporedili v njim primerno skupino (vezano na starost, prilagoditve in interese otroka). Med skupinami bo mogoče prehajati tekom šolskega leta.
- Aktivnosti se bodo izvajale v telovadnici Centra Janeza Levca Ljubljana na Dečkovi ulici 1b. Prostor je moderno opremljen, ki s svojo infrastrukturo in številnimi pripomočki omogoča prilagoditve gibalnih vsebin vsakemu otroku, vodeno s strani izkušenih vaditeljev.
- Vadba poteka pod okriljem Društva za kulturo inkluzije, ki že 10 let vključuje otroke s posebnimi potrebami v različne športne dejavnosti. Specialni telovaj je voden s strani učiteljice športa invalidov, magistre športne vzgoje, ki že od začetka programa skrbi za kvaliteto in strokovnost Specialnega telovaja. Pri vadbi sodelujejo izkušeni prostovoljci (Društvo za kulturo inkluzije in študentje Fakultete za šport ter Specialne in rehabilitacijske pedagogike), da je vadba lahko tudi individualna znotraj skupine.

Na podlagi prijav bomo ustvarili čim bolj homogene skupine, zato vas bomo o točnih terminih še obvestili pravočasno, ko zberemo dovolj prijavnic. Prijava bo končna, ko boste po vadbi prijavnico še lastnoročno podpisali. V kolikor se za vadbo ne boste odločili, bo prijavnica zavržena.

VEČ INFORMACIJ:
http://www.drustvozakulturoinkluzije.eu/specialni-telovaj ALI po telefonu: 031 420 104 (Neža, vodja programa)

Program sofinancira Mestna občina Ljubljana.
Email address *
Ime in priimek starša *
Your answer
Domači naslov *
Ulica, hišna številka, pošta, kraj
Your answer
Ime in priimek otroka *
Your answer
Datum rojstva otroka *
Your answer
Posebnosti otroka (zdravstvene, vedenjske...) *
Your answer
Ali se katerih od navedenih terminov vaš otrok NE more udeležiti?
Kot navedeno, bomo končne termine sporočili naknadno, ko bomo zbrali prijavnice.
Telefon starša *
Your answer
Dovolim, da se mojega otroka fotografira oz. snema med aktivnostjo in da se material uporablja izključno za namene promocije aktivnosti. *
Dovoljujem, da se osebni podatki iz prijavnice uporabijo za namene komuniciranja, informiranja, spremljanja in ostalih zadev, povezanih z vadbo. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service