WARM Diagnostic Testing Conference
REGISTRATION CLOSES NOVEMBER 5TH!

DATES:
Saturday, November 23rd 9 am - 6 pm and Sunday, November 24th 9 am - 3:30 pm

EVENT LOCATION: Green River College > Salish Hall in Auburn, WA

*ACNM and MEAC CEU applied for: 8.5 contact hours

LIVE STREAMING OPTION ONLY AVAILABLE AT THIS TIME, SIGN UP BELOW!
Payment must be made via PayPal at time of registration.

CONTACT US:
warmmidwife@gmail.com
Email address *
Washington Alliance For Responsible Midwifery
Schedule
SATURDAY NOVEMBER 23RD

Session 1: 90 mins 9:15 am
Intrahepatic Cholestasis of Pregnancy: A Holistic Approach to Prevention and Management in a Community Birth Setting
Ashely Jones LM, CPM, MSM

Break 10:45 am

Case presentations and Community nuggets 11:00 am

Session 2: 60 mins 11:30 am
Thyroid Function and Testing in Pregnancy and Postpartum, part 1
Joy Nauman ND, MS, Med

Lunch (catered for in person attendees) 12:30 pm

Session 2: 60 mins 2:00 pm
Thyroid Function and Testing in Pregnancy and Postpartum, part 2
Joy Nauman ND, MS, Med

Case presentations and Community Nuggets 3:00 pm

Break 3:30 pm

Session 3: 90 mins 3:45 pm
Real Time Glucose Monitoring in Pregnancy
Eden Miller, DO

Case presentations and Community Nuggets 5:15 pm

SUNDAY NOVEMBER 24TH

Welcome 9:00 am

Session 4: 90 mins 9:15 am
Labs for Hypertensive Disorders in Pregnancy
Eduardo Duquez MD

Break 10:45 am

Case presentations and Community Nugget 11:00 am

Session 5: 60 mins 11:30 am
Normal and Abnormal Labs in Pregnancy: When to Treat and When to Refer, part 1
Joy Nauman ND, MS, MEd

Lunch (catered for in person attendees) 12:30 pm

Session 5: 60 mins 1:30 pm
Normal and Abnormal Labs in Pregnancy: When to Treat and When to Refer, part 2
Joy Nauman ND, MS, MEd

Case presentations and Community Nuggets 2:30 pm

Closing 3:15 pm
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service