Ilmoittautumislomake koulutukseen Sirkuskoulun toiminnan kehittäminen, la 28.10.
Tervetuloa kehittämään sirkuskoulusi toimintaa! Kansainvälisen PEYC-hankkeen (2015-2017) koulutuksissa on paneuduttu sirkuskoulun arjen pyörittämiseen, henkilökunnan ja vapaaehtoisten motivoimiseen ja jaksamiseen ja sirkuskoulun toiminnan kehittämiseen. Suomen Nuorisosirkusliitto järjestää aiheista tiiviskoulutuksen, jossa lähdetään liikkeelle osallistujien omien sirkuskoulujen kehittämisestä ja jaetaan hankkeessa kertynyttä tietoa.

Koulutus on suunnattu erityisesti kaikille sirkuskoulujen hallinnossa työskenteleville sekä vastuuopettajille, mutta on avoin myös muille sirkuskoulun toiminnassa mukana oleville, kuten hallituksen jäsenille ja vapaaehtoisille.

Koulutuksessa fasilitaattoreina toimivat PEYC-hankkeen koulutuksista vastanneet belgialainen Steven Desanghere ja hanketta koodinoinut Katja Timlin. Myös kansainvälisiin koulutuksiin osallistuneet suomalaiset ovat mukana jakamassa oppimaansa.

Koulutus järjestetään Helsingissä lauantaina 28.10. klo 10-17. Sen hinta on jäsenyhteisöjen edustajille 50 euroa ja muille 75 euroa.
Nimi *
Your answer
Sirkuskoulu *
Your answer
Sähköpostiosoite ja puhelinnumero *
Your answer
Laskutusosoite *
Your answer
Lasku osoitetaan *
Erityisruokavalio
Your answer
Mitä kysymyksiä tai aiheita haluaisit erityisesti käsitellä koulutuksessa?
Your answer
Muuta huomioon otettavaa
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy