Bokorliget - foglalás
Ha csak véletlenül keveredtél ide: Bokorliget egy közösségi, alapítványi táborhely, nem nyilvános kemping (annak ellenére sem, hogy a maps így jeleníti meg, melyért ezúton is elnézést kérünk 🙂).

Ha mindezek ismeretében jársz erre, akkor az alábbiak szerint járj el, légyszi!

Ellenőrizd, hogy a kinézett időpontban szabad-e a táborhely: https://bit.ly/bokorliget-foglaltsag

Az űrlap elküldése nem jelenti a foglalás megerősítését, előtte emailben megbeszéljük a részleteket.

Egy foglalás legfeljebb egy egybefüggő hét lehet (persze az belefér, hogy előző vasárnap délután érkeztek, vagy csak a következő hétfőn délelőtt távoztok).

Fontos, hogy a nyári szünetben a 12 fő feletti csoportok foglalásának prioritása van és ezen belül is előnye van a 4-5 nagy létszámú, állandó közösségi tábornak! Azaz be lehet foglalni ennél alacsonyabb létszámmal is egy-egy hetet, de ekkor fennáll a lehetősége, hogy (természetesen még időben) kopogtatunk később, hogy bocsánat, de jönne ide egy negyvenfős tábor. Szeretnénk, ha ebből nem lenne senkiben rossz érzés.

2024-ben a szállásdíj  5€, vagy 2000 Ft/fő/éj (3 éves kor felett). Vagy ha úgy jobb, akkor létszámtól függetlenül 200€, vagy 75.000 Ft/éj. Anyagiak miatt persze senki ne maradjon otthon, ha sok, beszéljünk róla, lesz megoldás. Ill. a másik irány is igaz: akinek lehetőségei engedik, a fejlesztési alapunkba érkező adományokért is hálásak vagyunk, hátha egyszer fel tudjuk számolni a poroló murvát és lesz rendes burkolat lent :)
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Melyik nap jönnétek? *
MM
/
DD
/
YYYY
Melyik nap távoznátok? *
MM
/
DD
/
YYYY
Nagyjából hányan lesztek összesen? *
Ki lesz a táborvezető/kapcsolattartó? *
Kapcsolattartó telefonszám *
Kapcsolattartó emailcím *
Bármi egyéb
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy