Opgave Parenthood 21 maart en keuze workshop
Eerst een samenvatting van de workshops en onderaan het aanmeldformulier.

Workshop 1: Systeemtheorie in de praktijk - Steven Pont (ontwikkelingspsycholoog)
De systeemtheorie plaatst de mens in zijn/haar sociale context en probeert vanuit dat perspectief te begrijpen wat er speelt. In deze workshop onderzoeken we wat we concreet binnen de relaties van het systeem kunnen doen en laten voor een optimale ontwikkeling van het kind.

Workshop 2: Opvoedidealen in de praktijk - Patricia van Doorn-van Moorsel (jeugdpsycholoog)
Tijdens deze workshop ga je op zoek naar overtuigingen die jouw manier van opvoeden beïnvloeden. Na deze workshop ben je meer bewust van welke overtuigingen je wel en niet aan je kinderen wil meegeven, en heb je mooie tools in handen om dit te bereiken.

Workshop 3: Mediawijsheid voor ouders - Ilse van der Spoel (mediacoach en onderwijsadviseur)
Kinderen groeien op met allerlei soorten media; van voorleesboekjes tot online muziek en spelletjes. Media zijn leuk en je kind kan er veel van leren. Tegelijkertijd is het belangrijk dat kinderen veilig met media kunnen omgaan. Deze workshop gaat in op de vragen over mediagebruik en helpt ouders met handige en praktische tips!

Workshop 4: Opvoedopstellingen - Marjanne Roodenburg (Coach voor kinderen en ouders)
In deze workshop maak je kennis met de werking van een opvoedopstelling. Een opvoedopstelling gaat voorbij aan het ‘praten over’. Je gaat voelen, zien en aan den lijve ervaren wat er gebeurt tussen jou en je kind en/of andere gezinsleden. Deze systemische benadering zorgt voor inzicht en draagt bij aan een blijvende oplossing voor opvoedvragen.

Workshop 5: Introductieworkshop baby en kindergebaren - Ann Vanhauwermeiren (gebarenspecialist)
Wist je dat kinderen van ongeveer 8 maanden oud al kunnen communiceren met gebaren? Tijdens deze introductieworkshop krijg je uitleg over het gebruik van baby- en kindergebaren, hoe baby- en kindergebaren zijn ontstaan en gaan we enkele gebaren te oefenen. Vooral geschikt voor ouders met jongere kinderen.

Workshop 6: Begaafdheid - Willemien Eikelboom (specialist begaafdheid SE/ZOO)
In de praktijk is het niet altijd eenvoudig om een slim kind op te voeden. Tijdens deze workshop gaan we met elkaar in gesprek over (hoog)begaafde kinderen - waarin ze overeenkomen en waarin ze verschillen - en over de taak van onderwijs en opvoeders. Welkom om mee te praten en mee te denken.

Workshop 7: Pittige Pubers - Johan Stoit (therapeut/supervisor)
Tijdens deze workshop staan we stil hoe je op liefdevolle en stevige manier betrokken blijft in het leven van je puber. Hoe je onvoorwaardelijk kan investeren in de relatie, en tegelijk begrenzing bied waar nodig. We gaan aan de slag met triggers, escalatiepatronen, liefdestalen en grenzen. Een actieve workshop met concrete handvatten.


Geef hieronder jouw/jullie voorkeur voor workshops aan. Komen jullie als stel? Dan kies je samen de workshops.
De persoonlijke informatie die in dit document wordt opgeslagen gebruiken we enkel voor de registratie. Na het evenement worden de gegevens verwijderd. We proberen jou/jullie zoveel mogelijk in te delen in de eerste en tweede keuze van workshop, maar kunnen het helaas niet garanderen. En wie het eerst komt…!
Email address *
Ik kom *
Wat is jouw/jullie naam? *
Your answer
Kruis je eerste keuze aan *
Kruis je tweede keuze aan *
Kruis je derde keuze aan *
Tijdens de bijeenkomst kunnen foto’s gemaakt worden die in (externe) communicatie van de Nieuwe Kerk worden gebruikt. We zijn terughoudend met close-up-beelden waarin het gezicht van één bezoeker centraal staat. Het is mogelijk om bezwaar te maken tegen de verspreiding van foto’s waarmee verder gebruik van de foto’s in de communicatie van de Nieuwe Kerk wordt voorkomen. Stuur dan een mail naar privacy@nk-utrecht.nl *
Required
Het rekeningnummer is NL91 RABO 0130 7116 40 t.n.v. Nieuwe Kerk o.v.v. ”Parenthood” en dezelfde naam als op dit formulier *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy