Bli medlem i Matkooperativet Helsingborg
Vi är tacksamma att du är här. Matkooperativet Helsingborg är en hållbar och medlemsägd mataffär. Vi fokuserar på mat som är producerad nära oss. På så vis kan vi stötta lokala bönder och bidra till regionens välfärd. Vi vill ha ett komplett sortiment med allt som behövs i ett kök.

Matkooperativet drivs helt av ideella krafter, därför behöver vi din hjälp! Låter det intressant? Ange då följande uppgifter nedan så kommer vi att kontakta dig för vidare information om medlemskap och/eller engagemang i matkooperativet.
Detta är en bra möjlighet att göra världen lite bättre!
Förnamn *
Efternamn *
Personnummer *
Adress *
Postnummer *
Ort *
E-post *
Telefonnummer *
Vill du bli medlem i Matkooperativet?
Kooperativet är uppbyggt på medlemmar, därför vill vi gärna ha dig som medlem. Det kostar 100kr/år i medlemsavgift och 300 kr i insats. (Insatsen får du tillbaka om du går ur matkooperativet). Betalningsinformationen kommer på nästa sida.
*
Vill du engagera dig?
Frivilligt. Här finns de olika engagemangsgrupper som vi har. Vill du engagera dig inom något speciellt? Det är väldigt roligt, givande och du ska göra det du gillar bäst. Det går såklart också bra att vara stödmedlem utan ett aktivt engagemang. Kooperativet drivs helt ideellt och bemannas av medlemmar. Kryssa i nedan om du vill engagera dig. Vill du bemanna butiken är varje pass är 3 timmar. Lägger du minst 6 timmar av din tid per månad får du rabatten på 20%.
Om du blivit värvad av någon så ange personens namn här
Informationsutskick
Som medlem i Matkooperativet Helsingborg accepterar du att nyhetsbrev och medlemsinformation skickas till dig via mejl. Det går dock att avanmäla sig från dessa utskick framöver om så önskas.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of kulturia. Report Abuse