Joves Programadors Moving Cinema al D'A Film Festival Barcelona
T'interessa el cinema i descobrir nous cineastes? Tens entre 16 i 25 anys? Vols programar al D'A Film Festival Barcelona?

El grup de Joves Programadors Moving Cinema D'A seleccionarà la programació de la segona edició de la Sala Jove D'A que tindrà lloc els dies 27, 28 d’abril i 3 de maig als Aribau Multicines. La secció comptarà amb un total de 6 títols d'estrena que els Joves Programadors presentaran abans de cada sessió; també acompanyaran el diàleg posterior amb els i les cineastes que participin a les sessions.

La proposta dels Joves Programadors es desenvolupa en el marc de la col·laboració entre el D'A Film Festival Barcelona i el projecte europeu Moving Cinema, liderat i coordinat per A Bao A Qu – Cinema en curs.

______________________________________________________________________________________

ORGANITZACIÓ I CALENDARI

- Ser programador demana implicació i compromís, amb el procés de treball i amb l'equip.
- Confidencialitat. Els Joves Programadors es comprometen a no fer cap tipus de difusió dels films que veuran, tant dels que seleccionin com dels que quedin fora del programa.

- SESSIONS DE VISIONAT I SELECCIÓ DELS FILMS. De dilluns 18 de febrer a dilluns 18 de març, es visionaran diversos films dels quals 6 formaran part de la Sala Jove D'A. Durant aquest període cada participant assistirà a un mínim de 7 sessions d'entre 3 i 4 hores.

- SELECCIÓ FINAL. El programa es tancarà el dilluns 18 de març.

- TROBADES amb cineastes, crítics de cinema i amb el director del festival. Els Joves Programadors tindran l'oportunitat de conversar sobre els films amb destacats professionals del món del cinema.

- PREPARACIÓ DE LES PROJECCIONS. Entre el 20 de març i el 24 d’abril s'organitzaran trobades per redactar els textos del catàleg i preparar les presentacions i diàlegs sobre els films.

- ACREDITACIONS. El Festival té lloc del 25 d'abril al 5 de maig. Els Joves Programadors tindran una acreditació que els donarà accés a totes les projeccions del festival, inclosa la inauguració (el dijous 25 d’abril) i la gala de clausura (el dissabte 4 de maig).

- DIPLOMA. A l'acabament del festival, els participants rebran un diploma acreditant la seva participació al festival com a Joves Programadors.

______________________________________________________________________________________

COM PARTICIPAR

Si vols formar part del grup de Joves Programadors Moving Cinema D'A, envia'ns el següent formulari incloent un text o un vídeo explicant què és el cinema per a tu, què et mou a participar, què esperes de l’experiència, etc. Les sol·licituds s'han d'enviar abans del dimecres 13 de febrer.

A partir de totes les sol·licituds es configurarà un grup d'un màxim de quinze Joves Programadors. El 15 de febrer comunicarem a tots els sol·licitants les candidatures que han estat seleccionades. El dilluns 18 de febrer tindrà lloc la primera trobada.

Si tens qualsevol dubte, truca'ns o escriu-nos a A Bao A Qu: 93 285 31 81 / 677 06 27 46 / abaoaqu@abaoaqu.org

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service