INTERACTIVE EMPATHY - RADIONICA RAZVOJA PRIČE ZA VIDEOIGRE
Prijavi se na radionicu!

Pišeš? Ilustriraš? Radiš u kreativnim industrijama? Imaš vlastitu umjetničku praksu? Studiraš? Prijavi se na radionicu na kojoj ćeš tijekom pet dana razviti svoju videoigru - interaktivni strip. Prethodno iskustvo u razvoju igara i programiranju nije potrebno - igru ćeš razvijati u jednostavnom programu hrvatskog studija Gamechuck, uz pomoć stručnjaka iz studija.

Važna nam je tvoja motiviranost i želja da naučiš više o interaktivnom pripovijedanju i da priču do koje ti je stalo ispričaš u interaktivnom formatu. Želimo autentične priče do kojih ti je stalo i koje želiš ispričati na inovativan način. Ova radionica potiče umjetnički pristup stvaranju videoigre i propitivanje granica pripovijedanja.

Fokus radionice je na razvoju interaktivnih priča i razvoju scenarija za videoigre, pod mentorstvom stručnjaka iz Francuske, Njemačke i Hrvatske.

Na radionicu se možeš prijaviti samostalno ili u timu. Preporučamo prijavu u timu, sastavljenom od pisca/spisateljice i ilustratorice/ilustratora, jer je na radionici potrebno kreirati i scenarij i vizuale za igru. Preporučamo da timovi imaju najviše četiri člana. Prijaviti se možeš i samostalno, ako riječima i crtežima barataš podjednako dobro.

Scenarij igre moći ćeš razvijati na engleskom i/ili hrvatskom jeziku.

Prijave traju do 27.5.2019., a odabrane polaznike o izboru ćemo obavijestiti do 29.5.2019. Pri izboru polaznika najviše ćemo pažnje pridavati izboru teme i motiviranosti za učenje o razvoju videoigara. Radionica se održava od 3. do 7. lipnja 2019. u prostorima zagrebačkog Fakulteta elektrotehnike i računarstva (Unska 3) za vrijeme trajanja Animafesta Zagreb 2019.

Za više informacija kontaktirajte nas na info@animafest.hr

Ime i prezime voditelja/voditeljice tima *
Your answer
Imena i prezimena ostalih članova/članica tima
Your answer
Kontakt e-mail adresa *
Your answer
Koju temu želite obraditi na radionici? Postoji li neka osobna tema o kojoj želite progovoriti u interaktivnom formatu? Postoji li neka društvena tema koja vam je bliska, a mislite da o njoj ljudi premalo znaju? Opišite nam zašto vam je upravo ta tema bitna i na koji način je želite ispričati - koje likove i kakvu radnju zamišljate? *
Your answer
Ako se bavite pisanjem, pošaljite nam link na neke od svojih tekstova!
Your answer
Ako se bavite ilustracijom, pošaljite nam link na odabrane radove!
(1000 characters max.)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service