Powerfull kontakt
Ja tak! jeg vil gerne på venteliste og kontaktes når næste kursus startes.
Mit navn er:
Skriv dato, tlf. og email:
Indhold i Powerfull kontakt
Få oplevelsen af kontakten til dig selv gennem hesten. Powerfull kontakt er kurset, hvor din styrke bliver synlig for dig, gennem mødet med en hest.

Vi afholdte kurset sidste forår, og har efterfølgende fået flere henvendelser på hvornår vi gør det igen. Derfor kan du nu melde dig på venteliste, og når der er nok deltagere, melder vi tilbage til dig.

Prisen er kr. 3.950 for et 16 timers kursus fordelt over 8 gange.

Kurser tilbydes som gruppeforløb.

Om Powerfull kontakt med Eagala modellen (metode)

Det er en model hvor der altid er et team på mindst 2 facilitatorer, der sammen med dig, skaber en scene der giver dig mulighed for læring. Mødet med heste er altid fra jorden. Du vil møde 2 undervisere fra Hestenge Consult. Se mere på https://hestenge.dk/om-os.html

Om Powerfull Kontakt

Din læring bliver i et rum der faciliteres af et team uddannet i Eagala modellen, hvor fritgående heste indgår. Fordi hestene indgår i processen, vil du opleve en direkte feed back på din adfærd, og blive anerkendt i den du er.

Taleteknikken der bruges i Eagala er Clean Language, som du vil opleve teamet anvende. Det skaber et trygt læringsrum og samtidig en oplevelse af at blive forstået og samtidig nysgerrighed på at lære mere om sig selv.

Her ser du de temaer vi arbejder med:
Udtalelse fra Erna
 "I situation med hestene, oplevede jeg at kunne arbejde med hesten gav forskellig respons ud fra min egen grad af selvtillid. Jo mere klar og tydelig og fast jeg var i min kropsholdning, jo bedre respons med hesten. Jo mere jeg samtidig kunne læse hesten grænse, jo bedre respons." Hun fortsætter: "Et værdifulde redskab i personlig udvikling gennem arbejdet med hestene Som "biprodukt" af kursuset har jeg fået knækket min opadgående vægtkurve. Min afhægighed at mad er stort set normaliseret. Jeg har haft ganske få tilbagefald som hurtigt blev vendt til positiv adfærd. Endnu engang. Jeg har fået meget forskelligt med fra kursuset og det bundfalder sig lidt efter lidt." På spørgsmålet: . Det at træffe valg, og tage ansvar for det valg du traf, fortæl om det. Erna svarer "Det er blevet meget tydeligt for mig, hvilke mekanismer der er i spil, hvilket gør at jeg er øver mig mere og mere i at holde fast og mærke efter i hvilke er mine valg og hvornår mine valg er funderet på min forventning om at andre vil have mig til at træffe et bestemt valg".
Jeg vil gerne spørge om:
Vi glæder os til at høre fra dig.
Med venlige hilsner
TEAM Hestenge

Skovsbyvej 16
5492 Vissenbjerg
tlf. 40366217
info@hestenge.dk

www.hestenge.dk

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.