Φόρμα εθελοντισμού για την 4η Art Thessaloniki Fair 21-24/11/2019
Η Art Thessaloniki Fair σε καλεί να γίνεις μέλος της ομάδας της!

Οι εθελοντές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της Art-Thessaloniki Fair. Κάθε χρόνο, άνθρωποι με κοινό ενδιαφέρον την τέχνη εντάσσονται δυναμικά στην ομάδα της Art-Thessaloniki , εξελίσσοντας τις δυνατότητες τους και προσφέροντας σε πολλούς τομείς της διοργάνωσης, όπως σε ξεναγήσεις, στους χώρους υποδοχής, στο στήσιμο της έκθεσης κα.

Η Art Thessaloniki Fair είναι έτοιμη για 4η χρονιά να συνεχίσει την ανοδική της πορεία. Εκτός από τις αίθουσες τέχνης - γκαλερί που θα συμμετέχουν και τον καθιερωμένο θεσμό του τιμώμενου καλλιτέχνη, θα έχουμε σημαντικές παράλληλες δράσεις που περιλαμβάνουν:
· Εκθέσεις σημαντικών συλλογών συλλεκτών.
· Συλλογή Παπαδημητρίου, με έργα της γενιάς του 1980.
·Συλλογή Νίκου Βερνίκου, με έργα του σημαντικού καλλιτέχνη Dennis Oppenheim (1938-2011).
· Αφιέρωμα στην αίθουσα τέχνης "ΜΈΔΟΥΣΑ" προς τιμήν της αείμνηστης Μαρίας Δημητριάδου.
· Αφιέρωμα στην αίθουσα τέχνης "ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ" με έργα του Θανάση Μπακογιώργου.
· Αφιέρωμα στο Εθνογραφικό Κέντρο Γιώργη Μελίκη - Κέντρο Έρευνας Μάσκας.
· Ambassador και τιμώμενος εικαστικός καλλιτέχνης είναι ο Billy Zane.

Ο τιμώμενος καλλιτέχνης Billy Zane, ηθοποιός και ζωγράφος, γεννήθηκε το 1966 στο Σικάγο από Έλληνες προγόνους. Σπούδασε στο Harand Camp of the Theater Arts στο Elkhart Lake, Wisconsin. Σε πολύ μικρή ηλικία ανακάλυψε την αγάπη του, όχι μόνο για την υποκριτική, αλλά και για την ζωγραφική, παρουσιάζοντας δουλειά του σε γκαλερί στο L.A. Έχει παίξει σε διάσημες ταινίες όπως στο Back to the future (1985) και τον Τιτανικό (1997). Έχει δική του εταιρεία παραγωγής ταινιών και θα είναι παραγωγός στην ταινία "Waltzing With Brando" στην οποία και θα πρωταγωνιστή σεις.

Η Πολιτιστική Εταιρεία Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος (ΠΕΕΒΕ) και η 4η Art- Thessaloniki International Contemporary Art Fair (21-24/11/2019) με κοινό στόχο την καλλιτεχνική προώθηση νέων δημιουργών, ηλικίας μέχρι 33 χρόνων, και την ανάδειξή τους στο καλλιτεχνικό δυναμικό της χώρας, θεσπίζουν –για πρώτη φορά φέτος- θεματική έκθεση και αντίστοιχο βραβείο νέων καλλιτεχνών με τίτλο “MATAROA”.

Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 9:30 με 15:00 η Art Thessaloniki Fair θα υποδεχθεί μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με σκοπό την ενημέρωση της νέας γενιάς για τον πολιτισμό και την τέχνη.


*Στους εθελοντές παρέχεται βεβαίωση συμμετοχής μετά το πέρας της έκθεσης.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service