Inschrijven voor Like2Share ON TOUR 2019
Via dit formulier kunt u zich inschrijven voor Like2Share ON TOUR 2019, een serie innovatieve bijeenkomsten, verspreid door het land, waarbij aanbieders hun ICT-oplossingen, digitaal lesmateriaal en aanverwante diensten voor het onderwijs zullen demonstreren, en u presentaties kunt volgen over de inzet van ICT in onderwijs. Deze editie van Like2Share ON TOUR is volledig toegespitst op het primair onderwijs. Indien u werkzaam bent bij een ander type onderwijsinstelling, dan kunt u wel deelnemen, maar de presentaties zijn inhoudelijk afgestemd op het PO en de aanbieders zullen ook vooral actief zijn in het PO.

Kosten voor medewerkers van scholen en schoolbesturen: €75 excl. BTW voor een compleet verzorgde dag inclusief een persoonlijk programma, koffie, thee en een lunch. Deelnemers die werkzaam zijn bij commerciële partijen betalen €475. Wanneer u zich inschrijft via dit formulier, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Like2Share. U vindt de algemene voorwaarden op de evenementenpagina bij het kopje "aanmelden".
Voor welke bijeenkomst wilt u zich aanmelden? *
Verzorgt uw instelling zelf onderwijs? *
Als u bij een onderwijsinstelling werkt, dan geldt het early bird tarief van €75,00 excl. BTW per persoon. Werkt u NIET voor een onderwijsinstelling, dan geldt een vast tarief van €475 excl. BTW, maar wel raden u sterk aan om contact met ons op te nemen, want als exposant haalt u veel meer uit uw bezoek.
Naam instelling *
Vul hier de naam in van het bestuur of de school waarbij u werkzaam bent.
Your answer
Type instelling *
Vul hier in bij welk type instelling u werkzaam bent.
Actiecode
Indien u een actiecode heeft, bijvoorbeeld voor een speciale vorm van aanmelding, dan kunt u deze hier invullen.
Your answer
Uw gegevens
Voornaam (1) *
Your answer
Achternaam (1) *
Your answer
Aanspreekvorm (1) *
E-mailadres (1) *
Vul hier uw e-mailadres in. Let op: de organisatie communiceert voornamelijk per e-mail, dus vult u hier een e-mailadres in waarop u goed bereikbaar bent.
Your answer
Telefoonnummer (1) *
Vul hier het telefoonnummer in waarop u het best bereikbaar bent. We willen u vragen om hier uw mobiele nummer in te vullen, zodat we u tijdens het evenement per sms op de hoogte kunnen brengen van praktische zaken, mocht dat nodig zijn.
Your answer
Uw functie (1) *
Vul hier in welke functie u het meest van uw tijd actief bent
Wilt u direct nog een collega aanmelden? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Like2Share.