Inschrijfformulier Omnisport2B - gymnastiek 2019-2020
Het doet ons genoegen dat u zich wilt aanmelden als lid van onze vereniging en heten u van harte welkom. Hieronder zijn een aantal belangrijke punten uit de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging opgenomen.

Door indienen van dit inschrijfformulier geeft u aan hier kennis van genomen te hebben en er naar te handelen. Lees het dus goed door.

* De contributie wordt door de algemene ledenvergadering vastgesteld. Het bestuur mag deze contributie tussentijds aanpassen als gewichtige redenen daartoe aanwezig zijn. Dit gebeurt aan de hand van een door het bestuur opgestelde begroting. De contributie dient bij vooruitbetaling te worden voldaan. Dit gebeurt bij Omnisport 2B door automatische incasso. Indien men tussentijds lid wordt dan betaalt u een evenredig deel dat wordt vastgesteld door de ledenadministratie.

* Het seizoen voor de recreatie bestaat uit twee periodes: de periode 2 september 2019 tot en met 9 februari en de periode 10 februari tot en met 18 juli 2020. Contributie wordt per periode geïncasseerd.
* Het seizoen voor de selectie bestaat uit 1 periode, van 2 september tot en met 18 juli 2020. Contributie wordt maandelijks geïncasseerd

* Opzegging van het lidmaatschap is alleen mogelijk bij de ledenadministratie en dient online plaats te vinden. https://omnisport2b.nl/inschrijven/ en kies hierbij Gymanstiek - Wijzigingen doorgeven. Rekening moet worden gehouden met een opzegtermijn van minimaal één maand voor het einde van de betreffende periode. Dit betekent voor de recreatie uiterlijk 9 januari opzeggen na de eerste helft van het seizoen en uiterlijk 18 juni voor de tweede helft van het seizoen. De selectie uiterlijk 18 juni voor opzeggen aan het einde van het seizoen.

* De vereniging is op geen enkele wijze aansprakelijk of verantwoordelijk voor schade of letsel, welke het gevolg zijn van het bezoeken of deelnemen aan de lessen, wedstrijden of andere activiteiten van de vereniging. Voor schade welke de leden aan derden aanbrengen in verenigingsverband is een W.A.-verzekering afgesloten.

* Als vereniging zijn we actief bezig met (sociale) media, hierdoor is het mogelijk dat wij foto’s gebruiken van onze leden. Uiteraard gaan wij hier selectief en doordacht mee om. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, geef dit dan aan op het inschrijfformulier.

* Tijdens de les willen we graag dat er geen ouders aanwezig zijn in de zaal. Na de warming up, als de les begint, moeten alle ouders weg. Het is afleidend voor de kinderen als ouders blijven kijken. We zullen een aantal keren een kijk les organiseren zodat ouders kunnen zien hoe goed de dames het doen, maar de andere weken is het niet de bedoeling dat ouders blijven. Uitzondering zijn de proeflessen. Hier mogen de ouders uiteraard blijven. Bedankt voor jullie begrip hiervoor.

Om beter, sneller en makkelijker te communiceren hebben we een WhatsApp groep aangemaakt voor leden en ouders. In deze groep zullen wij informatie die we willen delen plaatsen. Deze informatie wordt ook per mail verzonden, dus als je niet in de App groep zit mis je geen belangrijke informatie. Echter merken we dat mail niet altijd wordt gezien. Hij verdwijnt wel eens in een spam box of wordt over het hoofd gezien. Middels deze WhatsApp hopen we deze communicatie te verbeteren. De groep is zo ingesteld dat wij vanuit het bestuur wel berichten kunnen plaatsen, maar jullie niet kunnen antwoorden. Dat is bewust gedaan om te voorkomen dat er te veel berichten worden gestuurd en het daardoor vervelend wordt. Als jullie willen reageren, doe dat svp via de email. Omdat dit voor ons ook vrijwilligerswerk is, zijn we niet 24 uur per dag beschikbaar om vragen telefonisch te beantwoorden.
Gebruik deze link om deel te nemen aan de WhatsApp-groep: https://chat.whatsapp.com/Bw97efJz5UI9ytG1qRGd9I

Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met onze administratie, gymnastiek@omnisport2b.nl

Wij hopen dat u bij ons een sportieve- en plezierige tijd zult beleven.
Email address *
Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
Email 2 (optioneel extra email adres)
Your answer
Email 3 (optioneel extra email adres)
Your answer
Straat + huisnummer *
Your answer
Postcode *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Ik heb bezwaar dat mijn foto wordt gebruikt op social media
Inschrijving voor les *
Required
Inschrijving per *
MM
/
DD
/
YYYY
Automatische incasso rekeningnnummer (IBAN) *
Your answer
Ten name van *
Your answer
Akkoord automatische incasso *
Opmerkingen
Your answer
Activiteiten commissie / hulp bij activiteiten
We hebben een activiteiten commissie whatsapp groep. Als je wil helpen (nu of in de toekomst bij een andere activiteit) kan je je aanmelden bij deze groep via deze link: https://chat.whatsapp.com/CkKLzLeiLpGGfkOJigIvjP.
Ik wil me ook inzetten als vrijwilliger
Bedankt voor het invullen
Onze ledenadministratie zal deze inschrijving zo snel mogelijk verwerken. Je ontvangt direct een email met de bevestiging van inschrijving. (Let op, afzender van de mail is Google. Wellicht dat deze in een spam box terecht komt)

Wij sturen regelmatig email met informatie, nieuwsbrieven, inschrijving voor evenementen en dergelijke. Helaas worden deze mails soms als spam geregistreerd door de ontvangende email programma's. Om te zorgen dat je geen email mist, controleer regelmatig je spamfolder. Ook kan je de e-mails van omnisport2b.nl markeren als veilig, zodat deze goed worden afgeleverd.

Om de communicatie makkelijker te maken hebben we ook een Whatsapp groep waarin we onze belangrijke informatie delen. Je kan lid worden middels deze link: https://chat.whatsapp.com/Bw97efJz5UI9ytG1qRGd9I

Op onze website www.omnisport2b.nl kan je meer informatie over de vereniging vinden. Onze agenda met activiteiten, nieuwsbrieven en dergelijke.

We wensen je heel veel plezier binnen de club. Als je vragen hebt, kan je ons mailen.

Administratie, incasso, vragen over de lessen: gymnastiek@omnisport2b.nl
Vragen over beleid, klachten, overig: turnbestuur@omnisport2b.nl

Groetjes
Het bestuur
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy