Jelentkezési lap a BALUSWIM Úszóiskola OORI-ban szervezett lakossági tanfolyamaira 2018/19
Tisztelt Érdeklődő!

Ön a BALU Sport Egyesület (továbbiakban Egyesület), közismertebb nevén Baluswim Úszóiskola, ORSZÁGOS ORVOSI REHABILITÁCIÓS INTÉZET (Bp. XII. Szanatórium u. 19) uszodájába szervezett tanfolyamainak előjelentkezési lapját nyitotta meg.

Kérjük, elsőként olvassa el Ismertetőnket, amelyben a tanfolyamokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat találja, majd csak ezt követően töltse ki a jelentkezési lapot, amennyiben elfogadja és magára nézve betarthatónak tartja a tájékoztatóban foglaltakat.

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy egy űrlap csak egy gyermek jelentkezésére szolgál, ezért a jelentkeztetni kívánt gyermekek számával megegyező űrlap beküldése szükséges.

A jelentkezési lap kitöltése nem jelenti automatikusan a tanfolyamra való felvételt, a jelentkezést csak az első díj befizetésével tudjuk véglegesíteni. A jelentkezési lapokat a beérkezés sorrendjében dolgozzuk fel.

Helyes kitöltés és sikeres küldés esetén az űrlap elküldése után azonnal egy automatikus válaszlevelet fog kapni, amelyben visszaigazolást kap az Ön által megadott információkkal.

A jelentkezési lapokat a beérkezés sorrendjében dolgozzuk fel és 2 munkanapon belül küldünk tájékoztatást az utalással kapcsolatos tudnivalókról, illetve arról, hogy tud-e gyermeke a megjelölt csoportba járni. E tájékoztató e-mail érkezését megelőzően kérjük semmi esetre se utaljon!

Amennyiben nem kap a megadott határidőn belül tájékoztató e-mailt, kérjük, hívjon minket a honlapon látható elérhetőségeken.

A jelentkezést a visszaigazolásunk után csak az első díj befizetésével tudjuk véglegesíteni (a tanévkezdés időszakában rövid, 2 napos utalási határidőt adunk).

A megküldött adatokat a törvényi előírásoknak és adatvédelmi szabályozásunknak megfelelően kezeljük (GDPR tájékoztatónk a www.baluswim.hu oldalunkon megtekinthető), csak saját célokra (pl. kommunikáció a gyermekkel kapcsolatosan, tájékoztatás a tanfolyamokat érintő dolgokról) használjuk, nem adjuk át harmadik félnek, kivéve, ha ahhoz a törvényes képviselő hozzájárul, illetve ha arra jogszabály vagy hatóság kötelez.

A jelentkezéssel és az azt követő felvétellel a gyermek (szülő) az Egyesület pártoló tagjává válik, így vehet részt annak programjaiban. A pártolói tagság ingyenes és bármikor megszüntethető. A pártoló tagok az Egyesület által nyújtott kedvezményekben az elnökség által szabályozott keretek között és feltételekkel részesülhetnek. Az Egyesület alapszabályát honlapunkon megtekinthetik.

Az úszásoktatást az ORSZÁGOS ORVOSI REHABILITÁCIÓS INTÉZET (Bp. XII. Szanatórium u. 19.) 25 méteres medencéjében tartjuk. Az OORI területére autóval sajnos csak térítés ellenében lehet behajtani.

Tanfolyamainkon csak a 4. életévüket betöltött egészséges, fertőző betegségben nem szenvedő, szobatiszta, gyermekeket tudunk fogadni.


Az úszás díja ciklusonként:

Normál létszámú (10-12 fő) csoportoknál, amelyeknél heti két alkalomra hirdettük meg óráinkat: 14.600 Ft (8 alkalom).

Kis létszámú csoportoknál (4-7 fő), amelyeknél heti két alkalomra hirdettük meg óráinkat: 18.800 Ft (8 alkalom).

Heti egy alkalomra meghirdetett tanfolyami óráinknál: 9.500 Ft (4 alkalom).

Vízhez-szoktató tudásszint esetén szakmai okokból csak kis létszámú csoportokat indítunk!

A tanfolyam díját 4 hetes (szünetek esetén hosszabb) ciklusokra szedjük, a tanítási szüneteket és az ünnepeket is figyelembe véve. A befizetés minden ciklus első hetében történik.

A tanév első ciklusának tanfolyam díját az on-line jelentkezők csak utalással, a továbbiakban készpénzben vagy utalással tudják befizetni. Utalással történő fizetés esetén mindig 2 ciklus díját kell minimum rendezni (az első ciklus kivétel).

Minden megkezdett fizetési időszakot teljes egészében ki kell fizetni, akkor is, ha a gyermek csak egyszer vesz részt az oktatáson az adott ciklusban. A befizetés mindig előre az aktuális ciklus első hetében kell, hogy legkésőbb megtörténjen. Akik a befizetési időszak után fizetik be a tanfolyami díjat és ezt nem jelzik előre, azoktól az adott időszakra 10%-kal magasabb tagdíjat kérünk.

A hiányzott alkalmak visszatérítésére nincs lehetőség. Ha valaki befizetett és az adott időszakban minden óráról hiányzott, akkor a következő fizetési időszakban mentesül a fizetés alól a már befizetett összeg mértékéig, így lejárhatja a hiányzásait. Továbbá, a hiányzások pótlását biztosítjuk a szabad helyek erejéig, előre egyeztetett időpontban. A pótlási igényeket legalább két munkanappal előre szükséges jelezni! Pótolni csak a befizetett időszakokban, saját csoportétól eltérő időpontban lehet! A tanév során le nem pótolt hiányzások átvihetők a következő tanévre a fenti feltételrendszer szerint.

Hosszan tartó hiányzás esetén egy fizetési ciklus erejéig tartjuk díjmentesen a helyet.

Testvéreknek 5% kedvezményt adunk az úszás díjából. Azok, akik egy félévet előre befizetnek, 10% kedvezményben részesülnek. A két kedvezmény összevonható.


A 2018/19-es tanév ciklusai:

1) 09.10-10.06,
2) 10.08-11.10 (őszi szünet, ami alatt nem oktatunk: 10.28-11.04),
3) 11.12-12.08,
4) 12.10-01.12 (téli szünet, ami alatt nem oktatunk: 12.22-01.04),
5) 01.14-02.09,
6) 02.11-03.09,
7) 03.11-04.06,
8) 04.08-05.11 (tavaszi szünet, ami alatt nem oktatunk: 04.18-04.23),
9) 05.13-06.08.

Amennyiben egy ciklusban kevesebb, vagy több órát tartunk, mint az áraknál feltüntetett alkalomszám, akkor annak a ciklusnak a díját arányosan csökkentjük vagy emeljük.

Ha a mi hibánkból, vagy rajtunk kívül álló okokból marad el óra (pl. nem áll rendelkezésre medence), úgy a következő fizetési időszak díját arányosan csökkentjük.

Szükséges felszerelések: úszóruha, törölköző vagy köpeny, úszósapka, papucs, hosszú hajú lányoknak hajszárító (Az úszószemüveget csak azoknak engedjük úszás közben használni, akik magabiztosan tudnak tájékozódni nyitott szemmel a víz alatt, de játékidőben minden gyerek felveheti. Ez alól kivételt jelent, ha orvosi igazolást hoznak). A papucs (váltócipő) a kísérőknek - látogatóknak is kötelező.

Bizonyos helyzetekben előfordulhat, hogy a szülői jelenlét nem kedvez az oktatás folyamatának, ezt jelezni szoktuk a szülőknek. Ilyenkor kérjük, tegyenek eleget kérésünknek, és hagyják el a medenceteret, mert a legjobb szándékkal és felkészültséggel végzett oktatói munkát is nehezíti a gyerekek figyelmének megosztása.

Szeretnénk megkérni Önöket arra, hogy ha a tanfolyamra érkező gyermek(ek), ellenkező nemű kísérővel érkeznek, és a gyermek(ek) még nem tud(nak) egyedül öltözni, akkor a kísérő felnőtt nemének megfelelő, vagy a koedukált öltözőben öltöztessék át gyermekeiket, hogy nagyobb korú tanítványaink és oktatóink is nyugodtan öltözhessenek.

Az öltözőben hagyott ruhákért, értékekért, felszerelésekért nem tudunk felelősséget vállalni!

A létesítményben a gyermekek és a kísérők kötelesek betartani a házirendet, amit honlapunkon (www.baluswim.hu) a Tudnivalók” menüpontjában találnak.


Baluswim Úszóiskola

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service