Humusz társadalmi hatásmérés
Kedves Érdeklődő!

A Humusz Szövetség (korábban: Hulladék Munkaszövetség) azért jött létre 23 évvel ezelőtt, hogy hazánkban a fenntartható, természeti erőforrásokkal takarékosan bánó életmód napi gyakorlattá váljon. Kezdetektől fogva alaptevékenységünk része a környezeti nevelés, oktatás, a lakossági szemléletformálás és környezeti tanácsadás, valamint az érdekérvényesítés. Évente többezer fiatalhoz, pedagógushoz, döntéshozóhoz és lakoshoz juttatjuk el személyesen üzenetünket, közvetlen elérésünk a százezres nagyságrendet is eléri.

A Humusz fő célja a környezettudatos fogyasztás, a környezetbarát hulladékgazdálkodás és a hulladékmentes életmód, napi működés minél szélesebb körben való terjesztése. Miután tevékenységeink fókusza maga a szemléletmód és viselkedés környezettudatosabb irányba való terelése, nagyon nehéz számszerűsíteni munkánk valós társadalmi hatását, ami ügyünk kommunikációját is nehezíti.

Megköszönjük, ha ennek a kérdőívnek a kitöltésével segíted a Humusz csapatát azzal, hogy jobban megértsük, lássuk, milyen hatással van munkánk a környezetre és társadalomra.

A kérdőív kitöltése anonim módon történik, és max. 10 percet vesz igénybe.

Köszönettel:

a Humusz csapata
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service