Jornada xarxa territoris arrossers - 14 de novembre
Formulari d'inscripció a les III Jornades d'Economia del Montsià: Xarxa de Territoris Arrossers
Per a formalitzar la inscripció entreu les vostres dades.
Dades personals
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Dades d'empresa
En cas d'assistir a títol individual, pots respondre (cap) als següents camps.
Empresa *
Your answer
Població *
Your answer
Càrrec *
Your answer
Correu electrònic *
Necessari per a que ens posem en contacte
Your answer
Telèfon
Your answer
Dades de la sessió - 14 de novembre
9:00 - 9:30 Benvinguda institucional.
9:30 – 10:00 Presentació de la Xarxa de Territoris Arrossers situats en l'entorn d'Espais Naturals Protegits a les entitats i agents del Delta de l'Ebre. A càrrec d'Oriol Ferré, director Montsià Actiu,i Josep Capellà, consultor DCB Turisme i Desenvolupament Local
10:00 – 11:30 Presentació dels territoris que integren la Xarxa: Camargue (Francia), Delta del Po (Italia), Albufera de Valencia, Doñana i Delta de l’Ebre.
11:30 – 12:00 PAUSA-CAFÉ
12:00 – 13:30 Presentació d'experiències de treball en altre territoris.
13:30 – 14:30 Presentació del pla de traball de la Xarxa de Territoris Arrossers a partir de les propostes consensuades de les taules de treball del dia 13 de novembre.
Avís legal
D’acord amb el que s’estableix a l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, dono el meu consentiment perquè aquestes dades siguin incloses en un fitxer propietat del Consell Comarcal del Montsià, perquè siguin utilitzades per a inscripcions i comunicacions de jornades, cursos, seminaris i/o altres activitats organitzades pel Consell Comarcal del Montsià. Si desitgeu fer ús del dret d’accés, rectificació o cancel·lació de les vostres dades, podeu adreçar un escrit al Consell Comarcal del Montsià - Pl. Lluís Companys, s/n, 43870 – Amposta. o a l’adreça electrònica censempresarial @ montsia.cat.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.