Enquesta sobre dispensació de material per al control de la diabetis/ Encuesta sobre dispensación de material para el control de la diabetes
L’Associació de Diabètics de Catalunya (ADC) amb el suport del Consell Assessor sobre la Diabetes a Catalunya ha elaborat aquesta enquesta per conèixer l'opinió de les persones amb diabetis que viuen a Catalunya.
Una enquesta anònima, que trigarà uns minuts a contestar i que ens ajudarà a conèixer si les persones amb diabetis disposen dels materials necessaris per controlar la seva diabetis, si el sistema de dispensació funciona correctament i si el nivell de satisfacció dels pacients es correcte.
La informació d'aquesta enquesta es compartirà amb la societat civil i traslladarà a les institucions competents.

_______________________________________________________________________________________________

La Associació de Diabètics de Catalunya (ADC) con el apoyo del Consejo Asesor sobre la Diabetes en Cataluña ha elaborado esta encuesta para conocer la opinión de las personas con diabetes que viven en Cataluña.
Una encuesta anónima, que tardará unos minutos a contestar y que nos ayudará a conocer si las personas con diabetes disponen de los materiales necesarios para controlar su diabetes, si el sistema de dispensación funciona correctamente y si el nivel de satisfacción de los pacientes es correcto.
La información de esta encuesta se compartirá con la sociedad civil y trasladará a las instituciones competentes.

Selecciona idioma
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms