MOHA - Mozdulatművészek Háza adatlap
A MOHA - Mozdulatművészek Háza egy zárt intézmény, kizárólag előzetes bejelentkezéssel látogatható a regisztrált személyeknek. Az adatlap kitöltése ennek megfelelően a stúdiók használatának alapfeltétele, mert csak regisztrált személyek tartózkodhatnak a stúdióban. ÉVENTE 1 alkalommal kötelező kitölteni/adatot egyeztetni! (a helyszíni regisztráció költsége 1000 Ft vagyis online díjtalan :)

Az új regisztráció kezdete 2018.05.25. :)

Az adatlap kitöltésével hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy ezeket az adatokat nyilvántarthassuk, hogy számodra híreinkről eseményeinkről értesítést küldjünk. Az adatokat harmadik félnek csak a beleegyezéseddel adhatunk ki. Az adatokhoz kizárólag a stúdió munkatársai férnek hozzá.

Ha csak a hírlevelünkre szeretnél feliratkozni akkor is ezt az adatlapot használd! (A MOHA, az Orkesztika Alapítvány, a Magyar Mozdulatművészeti Társulat és a SzólóDuó Nemzetközi Tánc Fesztivál hírei)
Ha a fotós listánkra jelentkezel kérjük válaszd a megfelelő menüpontot!


A 2018. május 25-én hatályba lépő Európai Uniós adatkezelési szabályzat (az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) a természetes személyeknek, a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet, a továbbiakban: GDPR) jelentős szigorításokat vezet be a személyes adatok védelmében. Ennek megfelelően járunk el.

Amennyiben nem kívánod igénybe venni a stúdiót, illetve nem kívánsz hírlevelet kapni a leiratkozás menüpont jelölésével teheted azt meg.

Email address *
név *
Your answer
a mai dátum egybeirva - ez lesz a regisztrációs számod első fele
pl 2017 szept 1. =20170901, ezzel a számmal fogsz tudni majd jelentkezni a tanfolyamokra , eseményekre
Your answer
regisztráció típusa *
A MOHA regisztráció jogosít fel a tanfolyami-képzési rendszerünkbe való jelentkezésre. A Hírlevél regisztrációval a MOHA szolgáltatásait nem tudod igénybe venni.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service