Formular de înscriere la Conferința Medicală " Afecțiuni generate de gluten" - 18 mai 2019 - Wolrd Trade Center, București, Happy Gluten Free 2019
Asociația Română pentru Intoleranță la Gluten (ARIG) vă invită la Happy Gluten Free 2019, evenimentul care va marca Ziua Internațională a Bolii Celiace în România.

În cadrul Happy Gluten Free va avea loc sâmbătă, 18 mai, conferința medicală ”Afecțiuni induse de gluten”. Conferința va aduce în atenție 5 teme diferite, toate legate de problemele generate de gluten, susținute de 5 medici specialiști.

Evenimentul va avea loc în data de 18.05.2019, între orele 13:00-17:00, la World Trade Center, sala New York (Piața Montreal nr. 10, București)

Participarea la conferința medicală se face pe bază de înscriere, folosind formularul de mai jos.

În paralel, se va desfășura în sala Plaza a aceluiași hotel Târgul Happy Gluten Free, unde vor avea loc activități pentru copii. Pentru participarea la Târg nu este nevoie de înscriere.

Taxa de participare este de 25 lei/ persoană. Taxa permite accesul la conferința și include o gustare gluten free oferită de partenerii noștri.

Membrii ARIG au acces gratuit la conferința medicala, în baza cardului de membru.

Datele solicitate mai jos sunt confidențiale și vor fi utilizate strict în scopul înregistrării și a comunicării cu dumneavoastră cu privire la acest eveniment. Niciuna din informațiile de mai jos nu va fi împărtășită vreunuia din colaboratorii noștri. La aceste date au acces doar persoane din cadrul ARIG.

Pentru alte detalii, vă rugăm să ne scrieți la info@boala-celiaca.ro sau să ne sunați la 0740.027.494.

Email address *
Numele și prenumele dvs. *
Your answer
Vârsta dvs. *
Your answer
Sunteți: *
Sunteți membru ARIG? *
Dacă aveți întrebări pentru doctorii invitați, vă rugăm să le scrieți mai jos. Vă rugăm să precizați cui adresați întrebarea.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Asociația Română pentru Intoleranță la Gluten. Report Abuse - Terms of Service