Agility workshops
Let op: de workshop van 14 april is vol!

Deze workshops zijn voor iedereen die:
- deze leuke, actieve hondensport een keer wil proberen.
- trainingspunten heeft om mee aan de slag te gaan.
- een keer wil trainen op een andere locatie met andere toestellen.
- gewoon lekker bezig wil zijn met zijn hond.

De workshops zijn geschikt voor honden die nog nooit agility hebben gedaan tot beginnende honden (tot en met de a/ graad 1 klasse). Er wordt op een positieve manier getraind en de oefeningen worden per combinatie aangepast. Honden vanaf 6 maanden kunnen meedoen. Jonge honden krijgen een aangepast programma. Het belangrijkste tijdens de workshops is dat zowel hond als baas plezier beleven aan de training.

De workshops worden gegeven door Lisanne Pistoor, Chanti Hazeleger of allebei (afhankelijk van het aantal deelnemers). Er wordt getraind in kleine groepjes van drie tot vier cursisten. Elke combinatie traint twee keer 45 minuten met een uur pauze ertussen. De kosten voor de workshop zijn 25.00 euro per keer. Het is mogelijk om met twee honden mee te doen (kosten 50.00 euro).

De workshops vinden plaats op zondagmiddag op de volgende data: 3 februari, 17 februari, 24 maart en 14 april (vol). Je kunt je voor één of voor meerdere workshops inschrijven. De workshops vinden plaats op een ruime, overdekte locatie (manege) in Boelenslaan en gaan dus ook door bij slecht weer.

Wil je je opgeven? Vul dan onderstaand formulier in. Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar Chanti Hazeleger (chanti@behavetraining.nl) of Lisanne Pistoor (lisanne_m_c@hotmail.com).

Trainingslocatie
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service