Ja, ik word vriend van CMT!
U helpt ons niet alleen om leuke, verrassende, nieuwe muzikale projecten op te zetten, u krijgt zelf natuurlijk ook wat voordeel. U reserveert gemakkelijk de beste plaatsen voor een concert en u weet als eerste van onze nieuwe muzikale plannen.

Eenmaal per jaar incasseren wij automatisch uw bijdrage. U krijgt hier uiteraard ruimschoots op tijd een vooraankondiging van.

Wij wensen u veel luisterplezier. Bedankt voor uw Vriendschap!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Voornaam *
Achternaam, tussenvoegsel *
Telefoonnummer *
Woonplaats *
Bedrag dat u als Vriend jaarlijks aan CMT schenkt (minimaal 20 euro) *
IBAN *
Wilt u op de hoogte worden gehouden van onze projecten? *
Required
Doorlopende incassomachtiging - SEPA
Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan Stichting Collegium Musicum Traiectum om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven, en aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Collegium Musicum Traiectum.

De incasso vindt eenmaal per jaar plaats. U krijgt minimaal twee weken voor afschrijving een vooraankondiging per e-mail. De overboeking is te herkennen aan het incassant-ID van de Stichting: NL48ZZZ658016440000.

Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze later terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.
Gaat u akkoord met de jaarlijkse incasso? *
Required
Plaats van ondertekening *
De gemeente waarin u zich nu bevindt.
Datum van ondertekening *
MM
/
DD
/
YYYY
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy