Ilmoittautuminen on päättynyt. Mikäli haluat leirille, ota yhteyttä leiripäällikköön. leiri@sapinseudunpurjehtijat.fi.          Ilmoittautuminen SSP:n purjehdusleirille 2022
Purkkari on tänä vuonna ma 4.7. - la 9.7.2022. Leiri on tuttuun tapaan Ryöväskerissä.

Leiri on 9 - n. 14 vuotiaille.

Leirimaksu on suoritettava Säpin Seudun Purjehtijat ry:n tilille FI29 4450 2240 0072 06 eräpäivään 27.6.2022 mennessä, eli 1 vko ennen leirin alkua.

Leirimaksut 2022:
Seuran juniorijäsenille 130 euroa. Juniorijäsen = lapsesta on jo maksettu vuoden 2022 juniorijäsenmaksu.
Muille 165 euroa. Hinta sisältää juniorijäsenyyden 2022 (liittymismaksu ja vuoden jäsenmaksu).

HUOM.
Leiriläisten SSP:n jäsenyyden suhteen on tästä vuodesta alkaen tullut voimaan seuraavanlainen muutos (jos lapsi on jo ennestään juniorijäsen, tämä ei vaadi toimia):
 
Tämä purjehdusleiri-ilmoittautuminen ja leirimaksun suorittaminen on uusille leiriläisille / seuralaisille samalla Säpin Seudun Purjehtijat ry:n juniorijäseneksi rekisteröityminen.

Tällä tarpeellisella muutoksella kaikki leiriläiset saadaan seuran jäsenyyden piiriin aina kuluvaksi vuodeksi. Ryhmätapaturma- ja vastuuvakuutuksen voimassaolo edellyttää osallistujien olevan jäseniä.

Jäsenyyden uusiminen seuraavalle vuodelle on vapaaehtoista. Jäsenyyden voi lopettaa jättämällä suorittamatta seuraavan vuoden juniorijäsenmaksun. (Vuonna 2022 juniorijäsenmaksun suuruus on 25 e ja liittymismaksu 10 e.)

Jäsenyyden uusivilla SSP:n juniorijäsenillä tulee olemaan ennakkovarausetu seuraavan vuoden 2023 purjehdusleirille, jos he maksavat jäsenmaksun 2023 ja ilmoittautuvat leirille eräpäivään mennessä. Eräpäivän jälkeen ilmoittautuminen avataan kaikille ja leirille mahtuu mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Tämä ennakkovarausetu huomioidaan vain juniorijäsenyysvuotta välittömästi seuraavan vuoden leirillä, ts. jäsenyyden katkaisemalla menettää edun.


Leirikirje lähetetään kesäkuun puolivälissä ilmoittautuneille sähköpostitse.

Ilmoittautuminen leirille sulkeutuu ma 13.6.2022.

Lisätietoa seurasta osoitteessa https://sapinseudunpurjehtijat.fi/
SSP:n purjehdusleirin oma Instagram-tili: https://www.instagram.com/purjehdusleiri_ssp/?hl=fi
SSP:n ystävät -Facebook-ryhmä: https://www.facebook.com/groups/756825098089281/?ref=bookmarks

Tiedustelut:
Rebekka Hermonen
leiri@sapinseudunpurjehtijat.fi
p. +358 40 543 6576

Emme luovuta henkilötietoja ulkopuolisille.

Korona-maininta: Toivomme kovin, että tulevana kesänä korona ei enää vaikuta leirin toteutumiseen ja järjestelyihin, mutta seuraamme tilannetta. Leirille saa tänäkin vuonna osallistua ainoastaan terveenä ja oireettomana. Noudatamme viranomaisten suosituksia, joten huomioithan kesällä voimassa olevat matkustus- ja muut koronaohjeistukset arvioidessasi, voiko lapsesi osallistua leirille.

Laita oma sähköpostiosoitteesi ensimmäiseen vastauskenttään. Tähän osoitteeseen tulee kuittaus siitä, että ilmoittautuminen on onnistunut. Myös leirikirje lähetetään tähän osoitteeseen.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy