Trollhättan Pride 2019
29 juni är det dags för Trollhättan Pride igen! Vi i Trollhättans simsällskap välkomnar dig att gå med oss under föreningens flagg för att visa människors lika värde. Simidrotten är till för alla!

"Klockan 12.00 öppnar den färgsprakande folkfesten vid festivalområdet utanför Högskolan Väst. Det bjuds på bla underhållning, musik, mingel, lite annat smått och gott, glädje och kärlek!
Klockan 15.00 avgår Prideparaden som slingrar sig kring stadens gator för att sedan gå i mål utanför Folkets Hus Kulturhuset." (trollhattanpride.se)

Anmäl dig genom formuläret nedan om du vill gå med oss i paraden, så vet vi ungefär hur många vi blir! Självklart kan du dyka upp utan att ha anmält dig också, alla är välkomna! Men föreningar och grupper behöver anmäla sig för att få en plats i paraden.

SISTA ANMÄLNINGSDAG ÄR DEN 25/6!

Tänk på att det finns ordningsregler för paraden, bland annat får man inte nyttja alkohol, skräpa ner eller täcka ansiktet. Läs mer nedan!

Går med i Prideparaden som deltagare från TSS?
Ordningsregler
Som grund gäller Ordningslag (1993:1617)

*Samtliga anvisningar från Trollhättan PRIDE måste följas.
*Alla måste ta ansvar för sina egna sopor och eget skräp. Det är förbjudet enligt nedskräpningslagen att lämna sopor och skräp på gatan.
*Under paraden råder alkoholförbud för deltagare.
*Det är förbjudet enligt svensk lag att bära mask eller täcka ansiktet, vid frågor hänvisar vi till polisen 11414.
*Det är förbjudet att kasta saker från paraden, så lämna konfetti och liknande hemma. Däremot går det bra att dela ut saker till åskådarna om detta inte skräpar ner eller sinkar paraden.
*Alla grupper måste hålla ihop avståndet till gruppen framför. Det får inte uppstå luckor mellan grupperna.
*Om något händer eller ni har frågor kontakta Paradledare. Dessa har kontaktuppgifter till sjukvårdspersonal och polis.

Submit
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service