Prijava za sudjelovanje u obiteljskim radionicama u organizaciji udruge Obitelji 3plus
Udruga Obitelji 3plus provodi projekt "Obiteljske radionice odgovornog roditeljstva za obitelji s više djece kao socijalno osjetljive skupine". Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a provodi se na način da se u četiri hrvatska grada (Petrinja, Sinj, Đakovo, Zagreb) organiziraju obiteljske radionice. Ciljevi radionica su doprinijeti osnaživanju obitelji te javno zagovarati pozitivne aspekte i potrebe obitelji, posebice obitelji s više djece.

Na radionicama će prvenstveno sudjelovati roditelji, a ovisno o temi, u nekim segmentima će se uključiti i djeca. Za vrijeme trajanja radionica roditelji se u potpunosti mogu usredotočiti na radionicu jer će za djecu biti osigurane tete čuvalice, koje će boravak Vaše djece učiniti sigurnim i zanimljivim.

Sudjelovanje na radionicama je BESPLATNO. Broj sudionika po radionici je ograničen, a prednost će imati obitelji s više djece kao i oni koji se prije prijave.

*NAPOMENA: osobni podaci koriste se isključivo u svrhu provedbe radionica (prilagođavanje tema, vođenje računa o kapacitetu prostora) i ni na koji drugi način neće se upotrijebiti.
U koji grad dolazite na radionicu? *
Vaše ime i prezime: *
Ime i prezime nam je potrebno zbog evidencije prilikom dolaska na radionicu.
Your answer
E-mail adresa na koju ćemo Vam poslati dodatne informacije o radionici: *
Your answer
Kontakt telefon/mobitel: *
Your answer
Otkuda dolazite? *
Koliko imate djece? *
Your answer
Na radionicu dolazite: *
Broj djece s kojima dolazite na radionicu i njihova dob! *
Na primjer: s troje djece (2 godine, 6 godina, 10 godina); broj djece i njihova dob potrebni su nam zbog organizacijskih karakteristika (prilagodba radionica, najam teta čuvalica, kapacitet prostora).
Your answer
Što želite postići dolaskom na odabranu radionicu? *
Required
Jeste li upoznati s radom udruge Obitelji 3plus, koja je zadužena za organizaciju radionica? *
(1 - Uopće nisam upoznat/a s radom udruge; 2 - Donekle sam upoznat/a s radom udruge; 3 - U potpunosti sam upoznat/na s radom udruge)
Uopće nisam upoznat/a s radom udruge
U potpunosti sam upoznat/a s radom udruge
Jeste li članovi udruge Obitelji 3plus? *
Kako bi najzanimljiviji dijelovi održanih radionica bili dostupni širem krugu zainteresirane javnosti, a posebno drugim obiteljima, radionice će biti audio, foto i video snimane. Pri tome će prvenstveno biti snimani predavači i njihova izlaganja, a u pojedinim trenucima i auditorij. Prema odredbama Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka („Narodne novine“, br. 42/18.), DAJETE LI PRIVOLU da Vas se tijekom radionica može snimati te tako snimljeni materijal distribuirati putem društvenih mreža? *
NAPOMENA: Djecu koja će biti na radionicama neće snimati!
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy